• امروز : جمعه - ۱۰ فروردین - ۱۴۰۳
  • برابر با : Friday - 29 March - 2024

تاسیس کارگاه تولیدی محصولات لبنی در انار در گروی موافقت علوم پزشکی

  • 10 تیر 1395 - 8:20
تاسیس کارگاه تولیدی محصولات لبنی در انار در گروی موافقت علوم پزشکی

جهاد کشاورزی پیشنهاد داده با توجه اینکه روزانه در انار ۱۶ تن شیر تولید می‌شود، یک کارگاه نیمه‌صنعتی  محصولات لبنی تاسیس شود.

مهندس مهدی مسعودی، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان انار در این باره گفت: «در خصوص فراوری شیر با توجه به اینکه روزانه ۱۶۰۰۰ کیلوگرم شیر در شهرستان تولید می‌شود، پیشنهاد احداث یک باب کارگاه فراوری مواد لبنی به صورت نیمه صنعتی در شهر مشکل دامداران را حل خواهد کرد و این نیاز به موافقت بهداشت (معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان) و اداره محیط زیست شهرستان انار دارد.»

وی همچنین افزود: «در شهرستان انار تاکنون هفت جواز تاسیس بسته‌بندی پسته و دو مورد پروانه بهره برداری پسته و حبوبات صادر که دو مورد بسته بندی پسته واقع در خیابان شهدا و بولوار امام رضا انار روبروی کاروانسرا به بهره برداری رسیده و در زمانی که متقاضیان درخواست پسته بسته بندی را بنمایند ایشان تولید خواهد کرد.»

مهندس مسعودی ادامه داد: «سه مورد از متقاضیان دارای جواز تاسیس جهت دریافت تسهیلات به بانک هر کدام به مبلغ ۴۰۰ میلیون تومان معرفی ولی به دلیل عدم وثیقه، موفق به دریافت تسهیلات نگردیدند و این مدیریت آمادگی دارد تا افرادی که مجددا متقاضی دریافت جواز تاسیس می‌باشند نسبت به صدور جواز تاسیس و همچنین پرداخت تسهیلات به آنان همکاری لازم به عمل آورند.»

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان انار در پایان گفت: « در تاریخ ۱۷ خرداد ۱۳۹۵ جلسه‌ای با حضور کشاورزان توسط شرکت فنی مهندسی آوا راستین طبیعت در خصوص استاندارد سازی محصول پسته تشکیل و قرار شد در صورت تمایل تعاونی تولید نسبت به آموزش مهندسین کشاورزی جهت تولید محصول استاندارد اقدام شود.»

ثبت دیدگاه