• امروز : پنج شنبه - ۶ اردیبهشت - ۱۴۰۳
  • برابر با : Thursday - 25 April - 2024

توصیه دامپزشکی انار برای مصرف گوشت بوقلمون در فصل سرما

  • 01 بهمن 1392 - 0:11
توصیه دامپزشکی انار برای مصرف گوشت بوقلمون در فصل سرما

رییس شبکه دامپزشکی شهرستان انار گفت: یکی از ویژگی های منحصر بفرد گوشت بوقلمون نسبت به سایر گوشت های سفید، دارا بودن ویتامین A و نقش مهم آن در تقویت سیستم ایمنی بدن است که بویژه در فصل سرما، مصرف آن به کودکان و سالمندان توصیه می شود.

سید احسان منصوری روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: گوشت بوقلمون به دلیل پروتئین بالا، حداقل چربی اشباع، کمترین سطح کلسترول و فقدان چربی میان بافتی در مقایسه با گوشت قرمز از اهمیت بسیاری برخوردار است و منبع خوبی از املاح و ویتامین ها و اسید آمینه تریپتوفان است.

وی اظهار کرد: این گوشت به دلیل دارا بودن اسید آمینه تریپتوفان به ترشح سروتونین کمک کرده و باعث سر حالی و آرامش در افراد دارای افسردگی می شود.

به گفته وی این اسید آمینه می تواند از تجمع سرب و جیوه در بدن جلوگیری و با کمک به عملکرد کبد، سموم بدن را دفع کند.

منصوری اضافه کرد: یک واحد پرورش بوقلمون تا پایان سال جاری در شهرستان انار به بهره برداری می رسد.

ثبت دیدگاه