• امروز : جمعه - ۱۰ فروردین - ۱۴۰۳
  • برابر با : Friday - 29 March - 2024

تولید کره، شکلات و حلوای پسته، فرصتی مناسب در بخش صنعت انار

  • 09 تیر 1393 - 0:09
تولید کره، شکلات و حلوای پسته، فرصتی مناسب در بخش صنعت انار

موسسه تحقیقات پسته کشور درباره تولید کره، شیر، شکلات و حلوای پسته تحقیقاتی را انجام داده و نتیجه آن را در اختیار بخش خصوصی قرار داده تا به تولید انبوه برسد. سوال اینجاست که نتیجه این تحقیقات صرفا در اختیار افراد خاصی قرار گرفته یا اینکه سرمایه‌گذاران می‌توانند برای سرمایه‌گذاری در انار به نتیجه این تحقیقات دسترسی داشته باشند؛ این سوالی است که امیدواریم مسئولان موسسه تحقیقات پسته و از جمله دکتر عبدالهی به آن پاسخ دهند.

به گزارش خبرگزاری ایرنا، معاون برنامه ریزی و پشتیبانی موسسه تحقیقات پسته گفت: نتایج تحقیقات این موسسه بر روی محصولات فرآوری شده پسته که براساس قراردادی در اختیار بخش خصوصی قرار گرفته به تولید انبوه می رسد.

احمد شاکراردکانی در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: ۱۲ سال بر روی فرآوری پسته در این موسسه تحقیقات انجام شد و این تولیدات شامل شیر و کره پسته، حلوا و شکلات پسته است.

وی به تنوع تولیدات و مصرف داخلی و خارجی این محصولات اشاره و تصریح کرد: مصرف این محصولات برای تمامی اقشار جامعه بویژه کودکان و سالمندان مفید است.

وی گفت: منطقه با تولید انبوه این موادغذایی از تک محصولی خارج می شود ضمن آن که ارزش افزوده و اشتغالزایی را نیز در بر دارد.

معاون موسسه تحقیقات پسته تاکید کرد: ماندگاری این محصولات غذایی بالاتر از محصول پسته به صورت خام است و کره پسته می تواند به عنوان پایه برای تولیدات محصولاتی نظیر سس سالاد، بستنی و کرم کیک و کلوچه کاربرد داشته باشد.

وی گفت: هر کدام از این محصولات حاوی ارزش غذایی مغز پسته است و آن سرشار از چربی های غیراشباع، فیبر، پروتئین، ویتامین ها و املاح معدنی بویژه کلسیم، آهن و فسفر است.

وی بیان کرد: این محصولات فراوری قابل صادرات است و در کشورهای خارجی نیز محبوب خواهد شد.

این قرارداد بتازگی با حضور معاون وزیر جهاد کشاورزی، رییس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج جهاد کشاورزی و فرماندار رفسنجان در محل وزارت جهاد کشاورزی بسته شده است.

ثبت دیدگاه