• امروز : چهارشنبه - ۵ اردیبهشت - ۱۴۰۳
  • برابر با : Wednesday - 24 April - 2024

اکبری: نان کرنوی محلی ده‌رییس به کیفیت مساعد گذشته خود رسیده است

  • 13 آبان 1395 - 23:13
اکبری: نان کرنوی محلی ده‌رییس به کیفیت مساعد گذشته خود رسیده است

حسین اکبری مدیر نانوایی محلی کرنوی ده‌رییس در خصوص کیفیت نان کرنوی تولیدی این شرکت گفت: نان کرنوی محلی پس از یک دوره کوتاه که از نظر کیفی دچار مشکل شده بود دوباره به وضعیت مساعد خود بازگشت.

وی در گفت و گو با انار پرس افزود: در دوهفته اول مهرماه به دلیل عدم مهارت کافی کارکنان شرکت نان تولیدی از نظر کیفی با مشکل دچار شده بود که این مشکل سریعا رفع گردید و در حال حاضر کیفیت نان به حالت نرمال خود بازگشته است.

اکبری در خصوص انتقاد برخی مبنی بر وجود سنگ‌ریزه در داخل نان محلی این شرکت عنوان کرد: ممکن است سنگ‌ریزه روی پوست نان باشد که آن هم به دلیل روش پخت آن است اما در داخل نان ممکن نیست سنگ‌ریزه وجود داشته باشد.

مدیر این نانوایی محلی ده‌رئیس همچنین گفت: به هر حال ما انتقادها را می‌پذیریم و قطعا این انتقادها برای پیشرفت کار ما و روند صحیح آن موثر است.

ثبت دیدگاه