چند سال قبل یکی از مسئولین در یکی از استانها گفته بود که هر ایرانی سالانه به طور متوسط نیم کیلو سم مصرف میکند.
اشاره او به باقیمانده سموم در محصولات کشاورزی بود که همراه با استفاده از این محصولات وارد بدن میشود.
اکنون با توجه به اینکه سالانه هزاران لیتر سموم کشاورزی در شهرستان انار مصرف میشود، باید تحقیق شود که هر اناری سالانه چقدر سم تنفس میکند و عواقب آن چیست؟ پیامد تنفس این سموم چه تاثیری در خصوص رشد بیماری سرطان در انار دارد؟
شهروندان میگویند در مواردی بوی نامطبوع سمپاشیها در باغات پسته اطراف انار آن قدر زیاد است که باید در و پنجره منازلشان را ببندند.
جهاد کشاورزی چه نقشی در خصوص کاهش سمپاشیها و جایگزینی روشهای طبیعی مبارزه با آفات دارد و اساسا آیا در این خصوص تلاشی کرده یا خیر؟