• خانه
  • اجتماعی
  • فرهنگ
  • سیاسی
  • کشاورزی-اقتصاد
  • عکس
  • ورزشی
  • دانش
  • درباره ما
    • ورود به پنل کاربری
    • ثبت نام
  • گالری ویدئو
  • جستجوی پیشرفته
۴۹ نظر ۲۰ بهمن ۱۳۹۳ - ۰:۰۱

احتمال لغو ممنوعیت حضور افغان‌ها در شهرستان انار

خبرها نشان می‌دهد که مسئولان شهرستان انار با ارسال نامه‌ای به وزارت کشور و نهادهای مسئول خواستار لغو “ممنوعه بودن” اقامت افغان‌ها در این شهرستان شده‌اند. منابع رسمی در انار هنوز در این باره اعلام موضع نکرده‌اند.

گویا دکتر آذین، نماینده شهرستان‌های انار و رفسنجان یکی از مخالفان این تصمیم مسئولان انار است.

دکتر آذین روز یکشنبه با هدف بررسی مشکلات کارگری به شهرستان انار سفر کرد و در جلسه‌ای که در فرمانداری انار برگزار شد، شرکت نمود.

در این جلسه که حدود ۵۰ تن از کشاورزان شهرستان انار نیز حضور داشتند، دکتر آذین عمدتا به پیامدهای منفی حضور افغان‌ها در کشور اشاره کرد و به اعتراضات کشاورزان به دلیل کمبود نیروی انسانی مشکلات کارگری، پاسخ قانع‌کننده‌ای نداد.

به گفته یکی از کشاورزان، در این جلسه به حرف‌های معترضان توجهی نشد.

پس از پایان جلسه عمومی با کشاورزان، جلسه‌ای برای بررسی موضوع افغان‌ها برگزار شد اما به کشاورزان اجاره داده نشد تا نماینده‌ای در این جلسه داشته باشند.

از هفته گذشته جمع‌آوری افغان‌ها در شهرستان انار شدت یافته که این موضوع باعث کمبود نیروی کار و انتقاد جمعی از کشاورزان از این طرح شده است.

 در زمان مجید اعتمادی، فرماندار اسبق شهرستان انار موضوع ممنوعیت افغان‌ها در این شهرستان مطرح شد و چون وی فردی بومی نبود و به نیاز شدید منطقه به افغان‌ها، اشراف کامل نداشت، اعلام کرد که شهرستان انار می‌تواند برای اقامت افغان‌ها ممنوع شود. چه بسا اگر در آن زمان فردی بومی، فرماندار انار بود این اتفاق به این زودی رخ نمی‌داد.

مطلب مرتبط:

منتقدان جمع‌آوری افغان‌ها در فرمانداری انار تجمع کردند

برچسب ها: شهرستان انار

۴۹ دیدگاه برای “احتمال لغو ممنوعیت حضور افغان‌ها در شهرستان انار”

  1. جالبه نه؟؟؟!!!!! گفت:
    بهمن ۲۰, ۱۳۹۳ در ۰:۲۷ قبل از ظهر

    بابا شما هی بگید اعتمادی اره قبول اوشون هم اشتباه کرده ولی شما که میگید غیر بومی غیر بومی الان که یک فرماندار بومی اومده چقدر کمکش میکنیم همش داریم اذیتش میکنم به جای اینکه پشت به پشت هم در کنار هم کار کنیم رفتیم رو به روی ایشون داریم سنگ میندازیم به نظر من فرماندار بومی به درد انار نمی خوره باید یه غیر بومی بیاد ما طرفداریش کنیم اگه هم باورتون نمیشه میتونین توی کامنت های فرماندار قبلی با این فرماندار را ببیند به اقای فرماندار قبلی که هیچ کار نمیکرد خدا قوت میگفتیم الان اقای خادمی امده بهش سنگ می اندازیم میگم نمی خواد کار کنه خب این تقصیر ما نیست که غریبه پرستیم به نظر من باید فرماندار بعدی غیر بومی باشه تا هر کاری دوست داره انجام بده مثل همین افغان ممنوع کردن حالا خودتان قضاوت کنید. اقای انارپرس اگر پاسخگو باشی تشکر میکنم که چرا اینقدر با فرماندار بومی فعلی انار مخالفت میکنی؟ بنده ی خدا داره همش کار میکنه و از دل و جون مایه می گذاره چرا قبل از این که ایشون بیاد میگفتین کاری نیست؟ اخه الان که خیلی داره اوضاع خوب میشه خواهشا پاسخگو باش 

    پاسخ
  2. صمد اقا گفت:
    بهمن ۲۰, ۱۳۹۳ در ۱:۳۸ قبل از ظهر

    من نمیدونم این انار چرا همیشه کاسه داغ تر از اش میشن  هروقت یک موضوعی پیش میاد تو این مملکت اول باید داخل انار اجرا بشه انگار انار موش ازمایشگاهی شده هیچ جا افغان ممنوع نیست چرا انار باید باشه ؟

    پاسخ
  3. اهل دل گفت:
    بهمن ۲۰, ۱۳۹۳ در ۶:۰۰ قبل از ظهر

    بنده هم مخالف حضور افاغنه نیستم چراکه منطه ما یک منطقه کشاورزی است و نیروی کار کم است اما رعایت نکات زیر لازم  است.

    الف:اختصاص مکانی در جنب شهر برای اسکان موقت افاغنه و ایجاد فضای زندگی موقت و نانوایی و …تا ارفت و آمد این کارگران  به داخل شهر کمتر شود.
    ب. صدور کارت ویژه اقامت آن کارگری که قرار است در انار اقامت داشته باشد تا از ورود بیرویه افاغنه به شهرمان جلوگیری شود.
    ج.همکاری نیروی انتظامی و مراقبت  ویژه از این گروه جهت امنیت بیشتر منطقه..این به این خاطر است که منطقه ما یکی از امن ترین مناطق استان شناخته شده و این منوط به تلاش سبزپوشان نیروی انتظامی و همکاری مردم است.
    د.تعیین حقالزحمه کارگر افغانی درکشاورزی و بنایی و….تا از اختلاف نظر و جر و بحث بین  مالک و کارگر جلوگیری شود.

    پاسخ
  4. ما مخالفیم گفت:
    بهمن ۲۰, ۱۳۹۳ در ۶:۴۷ قبل از ظهر

    کشاورزا کارگر میخوان بروند پیدا کنند ما ناراضی  هستیم همه اربابا میان افغانی هاشونو میزارن تو شرکت هاشون و از خودشون دورن و ماهایی که کنارشون هستیم در عذابیم بارها نامه نوشتیم و شکایت کردیم اما به دلیل این که پول داشتن یا پارتی داشتن یا کار خیر کرده بودند ما رو بی جواب گذاشتن این معنی عدالته کل اون ادمایی رفتن شکایت کردند ماهم شکایت داریم فقط وقتی اجازه دارند افغانی ها رو نگه دارند که ببرن پیش خونه خودشون اسکانشون بدند بچه هاشونم از مدرسه غیر انتفاعی ببرند تو دولتی ها پیش افغانی ها درس بخونند اونوقت میفهمند چرا ما نمیخوایم افغانی تو انار باشه فکر میکنند چون پول دارند خونشون رنگین تره؟
    ما درخواست داریم از مجریان قانون که این کار رو ادامه بدهند و اگر بنابه موندن شد فقط باهمون شرایط عدالت رو برقرار کنید الان دورانی نیست که پولدار بخواد به زیردستاش زور بگه

    پاسخ
  5. محمدرضا نسب عبداللهی گفت:
    بهمن ۲۰, ۱۳۹۳ در ۷:۲۰ قبل از ظهر

    پاسخ به جالبه: سلام، نقد همیشه باید وجود داشته باشد و به برخی از عملکردهای آقای خادمی هم انتقاداتی وارد است اما اینکه گفته شود ما در حال مخالفت با وی هستیم، چنین چیزی وجود ندارد. مخالفت با وی به زمانی بر میگشت که هنوز به این سمت منصوب نشده بودند اما اکنون مخالفت اصلا معنا ندارد و نقد جای آن را باید بگیرد. از سوی دیگر حتما می پذیرید که هدف نقد، اصلاح امور است و یقینا اگر کسی خواهان موفقیت فردی باشد، عیب ها را به او یادآوری می کند.
    به برخی رفتارهای فرماندار انار هم انتقاداتی وارد است که احتمالا بخشی از آن‌ها را در کامنتها دیده اید. این نقدها به هیچ وجه به معنای نادیده گرفتن تلاش های ایشان نیست. تلاش های فرماندار برای حل مسائل و مشکلات یک موضوع است و انتقاد به برخی رفتارها موضوعی دیگر. هیچ گاه هم نمی توان گفت اگر کسی عملکرد وی را نقد کرد، با او مخالفت دارد.

    پاسخ
  6. محمد عبدالهي عزت آبادي گفت:
    بهمن ۲۰, ۱۳۹۳ در ۷:۴۷ قبل از ظهر

    مگر چند سال است که در انار کارگر افغانی کار می کند؟ مگر قبلا که کارگر افغانی در انار وجود نداشت کشاورزی ما بی رونق بود؟ بیش از ۸۰ درصد باغات پسته انار قبل از حضور افاغنه احداث شده اند. آیا اداره یک باغ پسته از احداث آن سخت تر است که کارگر بومی قادر به انجام آن نباشد؟ این همه رشته قنات در انار، آیا یکی از این قنات ها را افاغنه احداث کرده اند؟ آن زمانی که پدران ما با بیل هایی با طول ۸۰ سانتیمتر زمین های زراعی را شخم می زدند، افاغنه کجا بودند؟ اگر پدران ما با بیل های دستی، نیروی حیوانی این باغات را احداث کرده اند، آیا ما با وجود تراکتور و این همه ماشین آلات، قادر به اداره آن نیستیم؟ آیا اینطور حرف زدن خجالت آور نیست؟ آیا باغات پسته آمریکا را نیز افاغنه اداره می کنند؟ آیا ساختمان های تو اروپا نیز افغانی ها می سازند؟ کار کردن اینقدر هم که فکر می کنیم سخت نیست. ما با این حرف ها چشم خود و فرزندان خود را از کار ترسانده ایم. بگذارید افاغنه به وطن خود رفته و کنار خانواده خود به آبادی سرزمینشان بپردازند. ما نیز در کنار فرزندان و هم وطنان خود و با استفاده از زور بازو و دانش خود به ساختن وطن حود برسیم.

    پاسخ
  7. خودم گفت:
    بهمن ۲۰, ۱۳۹۳ در ۷:۴۸ قبل از ظهر

    واقعا برای جماعتی که از گرده افغانی غیرمجاز وخلاف قانون نون در میارن بای تاسف خورد اونم چون بیمه نمیخوان وهرجور گفتن کار میکنن .قیامتی هم هست باید حق ناس جواب بدن

    پاسخ
  8. اباد باد انار گفت:
    بهمن ۲۰, ۱۳۹۳ در ۷:۵۲ قبل از ظهر

    خاک تو سر ما با این انتخاب نماینده. اذین اصلا……. یه نماینده رو نداره.نماینده ای که بیا تو جمع یه عده پیرمرد بشینه در مورد یه تجاوز در یه شهر دیگه اونم با اب و تاب (۹ نفر افغانی دست و پای یه زن رو بستند و ایستاده بهش تجاوز کردند)سخن بگه که نماینده نیست. نماینده به این بی ……و بی مسئولیت من تا حالا ندیده بودم. من اصلا فکر نمیکنم این تو مجلس باشه وقتی تهرون میره .

    پاسخ
  9. علی عباسی گفت:
    بهمن ۲۰, ۱۳۹۳ در ۸:۰۸ قبل از ظهر

    سلام اقای عبدالهی عزت ابادی. خواهشا بدون فکر کامنت نگذارید. پدرم میگه ما قدیم یه بار که سم می پاشیدیم دیگه تا اخر سال درخت شیره نمیگرفت نه که حالا هفته ای یه بار باید سمپاشی بشه. قدیم اب فراوان بود نه که حالا باید یه روز جو بتون کنن دو روز بعدش لوله کنن دو روز بعدش زیرسطحی کنن . کی این کارها رو میتونه بکنه . قدیم که اینقدر کود پایین کردن نبود . قدیم اگه زمین علف میگرفت به خاطر فراوانی اب هر روز علف زنی نداشتند. در رابطه با این که امریکائیها چه کار میکنن خواهشا اینجا رو با امریکا مقایسه نکنیین با اون دم ودستگاه و با اون امکانات با اون سم و کودهاش . یه دستگاه دارن که پسته رو میچینه و پوست میکنه و نمره میکنه و خشک میکنه تو همون دشت پسته کاریشون .

    پاسخ
  10. ... گفت:
    بهمن ۲۰, ۱۳۹۳ در ۸:۴۷ قبل از ظهر

    اقای عبدالهی عزت ابادی الان پسرای شما حاضرند برند صحرا کار کنند…..

    پاسخ
  11. معترض گفت:
    بهمن ۲۰, ۱۳۹۳ در ۸:۴۹ قبل از ظهر

    این چه وضعشه اگه بخوان افغانیاممنوع کنن خود…..وبقیه افرادمیان به ما بارریزی هیزم پابیل آبداری اناریام خوشورش درآوردن

    پاسخ
  12. محمد عبدالهي عزت آبادي گفت:
    بهمن ۲۰, ۱۳۹۳ در ۸:۵۳ قبل از ظهر

    پاسخ به علی عباسی
    دوست عزیز قدیمی سلام
    در گذشته تراکتور هم نبود. هفت بیل هم نبود که به طور همزمان ۷ بیل در کنار هم شخم بزند. تیلر هم وجود نداشت. بیل مکانیکی که جای لوله را بردارد نیز وجود نداشت. تراکتور هم نبود که بعد از گذاشتن لوله روی آن را بپوشاند. قدیم مسیر انتقال آب لوله نبود که آبیاری تنها باز و بسته کردن یک دربند یا شیر فلکه باشد. پدران ما داخل جوی های خاکی بایستی آب را انتقال بدهند. محل بستن آب را “برگا” می گفتند که ممکن بود تا ۲ متر طول آن باشد. یعنی برای بستن جلوی آب، به جای شیر فلکه باید نصف تریلی تراکتور خاک می ریختند. گاهی گذشتگان ما شب های زمستان برای بستن جلوی آب یکی داخل آب می نشست و دیگری خاک جلوی او می ریخت تا آب خاک ها را نبرد. پدران ما در زمستان آب یخ زده را با پای لخت خرد می کردند تا انتقال آب صورت گیرد. در مورد مقایسه با آمریکا هم باید گفت که همین حضور کارگر ارزان و کم توقع باعث شده است تا ما به سمت استفاده از تکنولوژی پیشرفته نرویم. اگر در کشور ما نیز مانند آمریکا کارگر گران بود ما هم خیلی زودتر از این به سمت تکنولوژی پیشرفته می رفتیم. آخر درست است بگوییم که کارگر افغانی می خواهیم برای پایین کردن کود مرغ؟ در دنیای پیشرفته کنونی، آیا پایین کردن کود از کامیون باید با کارگر صورت گیرد؟ آیا برداشتن جای لوله باید با دست انجام شود؟ یک گروه از بچه های شهر انار روباتی ساخته اند که تا کنار کنده درخت رفته و تمام کارهای کشاورزی شامل تیلر، شخم، کانال کنی و … را انجام می دهد. کسی وجود ندارد از این نخبگان دوست داشتنی شهرمان حمایت مالی و معنوی کند تا بتوانند این اختراع خود را انبوه سازی کنند. این مسئله گریه دارد نه خارج کردن افاغنه از انار. آیا بهتر نیست به جای دفاع کردن از افاغنه، بچه های خودمان را تشویق کنیم تا با فکر خود مشکلات را حل کنند؟

    پاسخ
  13. ح-ا-ا گفت:
    بهمن ۲۰, ۱۳۹۳ در ۹:۲۳ قبل از ظهر

    باسلام واحترام
    آقای دکترعبدالهی باکلیات سخنان شماموافقم.اماشماخودخوب می دانیدکه جوانان اناری وحتی خیلی ازکشاورزان متاسفانه حاضربه حتی خالی کردن کودمرغی ازماشین نیستندوبعضیهاهم متاسفانه گرفتار…../داخل اطاق ویاسوئیت های خودویابرسرمزارع به اسم ارباب می نشینندوفقط شایدنظارتی داشته باشند.تحصیلکرده هاهم که متاسفانه حاضربه دست گیری بیل وبیل داری نیستند(بایدبه آنهاهم حق داد(عدم وجودشغل مناسب)چاره کارگری درشهرماچیست؟

    پاسخ
  14. محمد عبدالهي عزت آبادي گفت:
    بهمن ۲۰, ۱۳۹۳ در ۹:۲۷ قبل از ظهر

    پاسخ به ….
    دوست عزیز سلام
    بله، من و پسرانم روزهای پنجشنبه و جمعه که تعطیل هستیم داخل باغ کار می کنیم. هیچ ابایی هم از کار کردن نداریم. یک کارگر بومی از بچه های دوست داشتنی گلشن داریم که همراه با او در این دور روز کار می کنیم. بسته به فصل، کار مربوط به آن را انجام می دهیم. علف هرز، پابیل، هرس، سم پاشی، جمع کردن هیزم، و … . درآمد حاصل از فروش محصول پسته مان، بعد از کم کردن سایر هزینه ها، تقریبا به طور مساوی بین کارگرمان، دو پسر و من تقسیم می شود. این درست طبق اصل اویلر می باشد. اویلر یک اقتصاد دان است که می گوید، توزیع درآمد ناشی از یک فعالیت اقتصادی وقتی عادلانه است که تمام نهاده های دخیل در امر تولید درست به اندازه سهمشان از نیروی کار، سرمایه، دانش و مدیریت از آن برخوردار شوند. اگر چنین توزیع عادلانه ای انجام شود، هیچ رانتی در نهایت باقی نخواهد ماند و رونق اقتصادی افزایش می یابد.

    پاسخ
  15. ما مخالفیم گفت:
    بهمن ۲۰, ۱۳۹۳ در ۹:۲۸ قبل از ظهر

    اقای عزت ابادی خیلی ممنونیم از شما چون حرف شما رو بهتر از ما قبول میکنند و واقعا هم درست میگید قدیم افغانی کجا بود؟ شما هر خونواده ی اصیل اناری رو پیدا کنی قطعا کسی بوده که قنات میکنده و چاه  از این کارا حالا اگه اونا ازگذشتگانشون کلاسشون بالاتره که دیگه هیچ اگرم که در خونوازشون چنین کسانی نبوده پس در اصل کشاورز نبودند پس نباید در کار کشاورزان دخالت کنند و یا ان دسته از کسانی هستند که از نیاکانشلن تا به حال ارباب زاده بودند خب مردم چ تقصیر کرده اند که به خاطر ثروت اندوزی  از زندگی راحت محروم شوند نانوایی میرویم افغانی ها تو نوبت هستند سوپری همچنین پمپ بنزین و… ماهانه نصف در امدشون رو میفرستند به افغانستان این خودش خروج ارز نیست؟ ای کاش از کل ایران بیرونشون میکردند 

    پاسخ
  16. داستون گفت:
    بهمن ۲۰, ۱۳۹۳ در ۹:۴۹ قبل از ظهر

    افغانی باید بره اگه ما جا افغانی اونا سر مارو میبریدن ،اینا به خودشون رحم نمیکنند چه برسه به ما

    پاسخ
  17. امین گفت:
    بهمن ۲۰, ۱۳۹۳ در ۱۰:۰۲ قبل از ظهر

    اقای  عزت ابادی مشکل ما همش از شکم سیری حرف زدن نه واقع بین بودن بیشترین قشر کشاور مسن هستند وفرزندان  هم یا شغل ازاد دارند یا شهر های دیگه مشغول هستند ایا چند هکتار زمین را می توان کار هایش را بدون کارگر انجام داد کارگر بومی هم که از دکترا بیشتر کلاس می گذارند نمونه کارگران پتاری ساعت ۷:۳۰میایند ساعت ۱:۳۰ هم می روند روزی هم پنجاه تومان می گیرند از لحاظ درامد هم به شهر ضرر دارد 

    پاسخ
  18. محمد عبدالهي عزت آبادي گفت:
    بهمن ۲۰, ۱۳۹۳ در ۱۰:۱۶ قبل از ظهر

    پاسخ به ح-ا-ا و “ما مخالفیم”
    دوستان عزیز سلام. از ابراز لطف شما متشکرم. اگر افاغنه از کشور اخراج شوند، عرضه کمتر نیروی کار باعث افزایش دستمزدها می گردد. این مسئله (از دید اقتصادی) یک نکته منفی و سه نکته مثبت به دنبال دارند. نکته منفی آن این است که در کوتاه مدت، هزینه تولید بالا رفته و ممکن است به ضرر مصرف کننده و تولید کننده باشد. اما در بلند مدت، ۳ پیامد مثبت دارد. نخست این که باعث می شود تا با افزایش دست مزدها انگیزه کارگران بومی برای انجام کارهای سخت افزایش یافته و بنابراین ایجاد اشتغال برای هم وطنان می کند. دوم، انگیزه تولید کنندگان برای استفاده از تکنولوژی جایگزین نیروی کار افزایش یافته و در نهایت هزینه تولید را کاهش می دهد. سوم: افزایش هزینه تولید در بخش کشاورزی باعث افزایش بهره وری استفاده از نهاده ها شده و تخریب منابع آب و خاک را کاهش می دهد. یادآور می شود که تمام این مسایل از جنبه اقتصادی است، جنبه های اجتماعی، فرهنگی، سیاسی و امنیتی مسئله بحثی جداگانه می باشد.

    پاسخ
  19. اباد باد انار گفت:
    بهمن ۲۰, ۱۳۹۳ در ۱۰:۲۳ قبل از ظهر

    برا مثال یه ارگانی که تمام نیروهش بومی هستن طرز کار کردنشون رو برا شما شرح میدهم.شهرداری انار کارگراش همه بومی هستند اونم به تعداد زیاد .تو یه بلوار ده روز خودشون رو علاف میکنن تا علفاش رو بزنن یا گلکاری کنن . که همین کارو میشه با یه افغانی اونم در یه روز انجام داد .به نظر من اگه شهرداری دو تا کارگر افغانی داشت تموم بلوار و جوهای شهرداری همیشه تمیز بود و حالا با این همه نیروی بومی این جوهای شهرداری همیشه پر اشغال و علف.

    پاسخ
  20. محمد عبدالهي عزت آبادي گفت:
    بهمن ۲۰, ۱۳۹۳ در ۱۰:۳۳ قبل از ظهر

    پاسخ به امین
    امین آقای عزیز سلام
    از دیدگاه اقتصادی، دستمزد یک نیروی کار می تواند حداکثر تا ارزش نهایی ایجاد نموده وی باشد. یعنی این که برای تعیین حداکثر مزد کارگر، بایستی شرایط حضور و عدم حضور وی در محل کار را با هم مقایسه کنید. در شرایط انجام کار، هر چه ارزش تولید نسبت به شرایط عدم حضور او بیشتر باشد این تفاوت، بیانگر حداکثر دسمتزد قابل قبول نیروی کار می باشد. بنابراین اگر نیروی کار ارزشی ایجاد نمی کند که استخدام او لزومی ندارد. و اگر از دستمزد دریافتی خود، ارزش بیشتری ایجاد می کند که هم به نفع کارفرماست که این دستمزد را بپردازد و هم کارگر به حق خود رسیده است. اگر چنانچه شما می فرمایید، کشاورزان ما مسن و بی نیاز از تولید محصول بوده، بچه های آن ها نیز شغل داشته و شکم سیرند، کارگران ما هم از دکترها با کلاس ترند، این که خیلی خوب است و جای هیچ نگرانی ندارد.

    پاسخ
  21. بی نام گفت:
    بهمن ۲۰, ۱۳۹۳ در ۱۰:۴۵ قبل از ظهر

    افغانی های زن وبچه دار باید بروند ومجردها هم باید درمکان های خاصی اسکان داده شوند.و اگر کسی مانع این کار شود در حق فرزندان ما خیانت کرده است.افرادی که می گویند افغانی ها بمانند آیا حاضرند بچه هایشان بروند مدرسه دولتی کنار بچه های افغانی؟آنها نیروی کار می خواهند دیگران باید جورش را بکشند؟

    پاسخ
  22. ابوالفضل عبدالهی گفت:
    بهمن ۲۰, ۱۳۹۳ در ۱۱:۵۱ قبل از ظهر

    همشهرهای عزیز سلام
    بند یکی از اعضای تیم سازنده ربات کشاورز هستم
    من لم یشکر المخلوق لم یشکر الخالق»
    ابتدا لازم می دانم که از آقای دکتر محمد عبدالهی عزت آبادی و آقای محمدرضا نسب عبداللهی  تشکر کنم که همیشه و همه جا از این اختراع حمایت کردن تا شاید روزگاری به تولید برسد
    اگر بخواهم درمورد این ربات کمی توضیح بدهم میتوان گفت این ربات با قبلیت تیلر کردن و صاف کردن زمین و حفر کانال و در طرح تکمیلی آن با قابلیت سمپاشی و حمل کود وخاک و… می باشد حداکثر ارتفاع از سطح زمین ۵۵ سانتیمتر  است.دیگر نیاز نیست کشاورزی را یک کار سخت قلمداد شود بلکه کشاورز کافی است فقط وفقط با یک کنترل بی سیم از داخل خودروی خود با فاصله حداکثر ۵۰۰متری آن را کنترل کند.نمونه اولیه این ربات با کار یک گروه ۷نفره از بچه های انار با صرف ۳.۵ وقت  سال  ساخته شده و دارای گواهی نامه ثبت اختراع از سازمان ثبت اختراعات کشور در سال ۹۲ می باشد.پیش بینی های ما از این قرار است که با قیمت حدود ۱۰میلیون بتواند وارد بازار شود.ولازم است به این نکته اشاره کنم مرکز تحقیقات پسته کشور کارآمد بودنش را تایید کرده.
    لازم به یاداوری است که عرض کنم که هر هکتار سالانه حدود  ۱.۵  میلیون فقط هزینه کندن علف های هرز است{اگر این عدد اشتباه است آقای دکتر محمد عبدالهی عزت آبادی  لطف کنید اصلاحش کنید}
    از قابلیت های این ربات بیشتر توضیح نمیدهم  به دو دلیل:۱-امنیت اطلاعات ۲-شرایط فرهنگی اقتصادی حاکم بر کشور ما ایجاب  می کند که این ربات هیچ وقت و هیچ وقت داخل ایران تولید نشود 

    به مناسبت جشن پیروزی انقلاب کمی هم درد دل مخترعین این کشور را بشنوید:
      در کشوری زندگی میکنم که جزو ثروتمند ترین کشورهی دنیا و برترین قدرت نضامی منطقه از قضای روزگار وشانس خوب بنده در شهری زندگی میکنم که جزه ثروتمند ترین شهر های کشور ( نسبت به جمعیت) است.ولی چه کنم و به کی بگم که خط تولید این ربات گیر ۶۰۰ میلیون است
    شاید بگوید که اینقدر تو رسانه ها میگند حمایت میکنند شما هم برید وام بگیرید و شروع به کار کنید فرض کنید که توانستیم هفت خان رستم طی کنم و وام بگیرم .وقتی که فرهنگ جامعه ما به این شکل است که برای یک کارگر افغانی تمام فاکتور های قدرت خود را به کار بگیرند{سه قانون بزرگ اسهاق نیوتون ۱-پول  ۲- زور ۳-پارتی}
    اگر بخواهیم منطقی تصمیم بگیریم.حتی اگر این ربات هم تولید شود و تمام گواهی نامه های معتبر بین المللی لازمه را نیز بگیرد. با این شرایط   وقتی وارد بازار شد مورد استقبال قرار نمی گیرد یا شاید سالها طول میکشد تا جامه کشاورزی ما بتواند باهاش کنار بیاید.اون وقت باید یک فکری اساسی به سررسید وام ها کرد
    درضمن با تلاشهای چندین ماه این  گروه و حمایتهای آقای دکتر محمد عبدالهی عزت آبادی  هنوز گرفتن وام به جای نرسیده
    بند از طرف این گروه   پیشنهاد میکنم :
    اگر چند تن از همشری هی محترم بیایند حمایت مالی و معنوی این پروژه را بر عهده بگیرن که بتوانیم در قالب یک شرکت سهامی یا به هر روش توافقی دیگه  شروع به کار کنیم.تمام تلاشمان را میکنیم با سرمایگذاران کنار بیایم
    ببخشید اگر کمی بی ادبی شد  خوب نوشتن را بلد نبودم و بیشتر از این از کسی که فیزیک خونده توقع نیست
    شبتان خوش .یا علی

    پاسخ
  23. ابوالفضل عبدالهی گفت:
    بهمن ۲۰, ۱۳۹۳ در ۱۲:۰۷ بعد از ظهر

    راستی فراموش کردم این نکته یاداوری کنم:
    اگر شما تحولات سیاسی کشور افغانستان را دنبال کنید میبیند  که افغانستان سالهاست که مشکل نضامی ندارد بر خلاف عراق و سوریه  مشکل  افغانستان مشکل امنیتی است که با تلاش های رئیس جمهور جدیدشان  و توافق با گروه های مختلف حتی با بدنه مردمی طالبان  انشاالله در سالهای آینده این مشکل از جامعه افغانستان رخت می بندد.با توجه به اینکه ارزش پولی کشور ما پاین تر از افغانسان است دگر نه برای ما ونه برای افغانی ها  به صرفه نیست 
    این مشکل نبود کارگر اگر امسال با مسکن های قوی حلش کردیم سالهای آینده باید در انتظار شیمی درمانی باشید
    اگر اشتباه نکنم یک حدیث از پیامبر(ص) عزیزمان است که میگه ملعون است ملعون است ملعون است امتی که چیزی را بخورد که خود نکاشته و چیزی را بپوشد که خودش نبافته

    پاسخ
  24. ابوافضل گفت:
    بهمن ۲۰, ۱۳۹۳ در ۱:۴۵ بعد از ظهر

    مگه هرچی کارگر گفت باید بگی چشم  که روزی ۵۰ بدی واسه پتار اونم بیان دو ساعت پا اتیش وایسن چایی بخورن بعد ۵ ساعتم بیشتر کارنکنند قیمت معقول ۴۰ تومن برا ۷ ساعت کاره
    اما راست میگن اقایون ما مشکل فرهنگی داریم طرف تو خونه میخوابه دنبال کار نمیره بعد بهت میگه پول ندارم خرج زندگی دربیارم و از این حرفا اما اگه بهشم بگی برو سر کار بهش برمیخوره !!!  خداییش راست میگن ما در بعضی مسایل از لحاظ فرهنگی صفریم

    پاسخ
  25. بی فرمان گفت:
    بهمن ۲۰, ۱۳۹۳ در ۲:۱۳ بعد از ظهر

    آقای دکتر واقعا از روی خیالات صحبت نمیکنید . احمدی نژاد هم میگفت جلو خونتون سبزی بکارید تا خود کفا بشید ، اولا نگهداری باغ پسته از احداثش هزینه ونیروی کار بیشتری نیاز دارد دوم قدیم بچه بالای شش سال میبردن صحرا ولی الان تو آمریکای شما بی قانونیه ، سومند تو انار ۴۰ سال پیش افغانیا کمک کشاورزا گندم درو میکردن چهارم مقدار زمین کشاورزی وتولید پسته در انار  به نسبت خیلی بیشتر از قدیم شماست پنجما اگه افغانیا برن تو شهرای همجوار افغانستان آباد میشه. لطفا جو گیر نشید و با توجه به اوضاع و بدون غرض نظر بدهید 
    اینقدر ایران با غرب و اروپا مقایسه نکنید 

    پاسخ
  26. بی فرمان گفت:
    بهمن ۲۰, ۱۳۹۳ در ۲:۲۱ بعد از ظهر

    آقای مخترع شرط دوم شما تکمیل کننده صحبت های آقای دکتر است با این دیدگاه رسیدن به هدف مشکله

    پاسخ
  27. بی فرمان گفت:
    بهمن ۲۰, ۱۳۹۳ در ۲:۲۳ بعد از ظهر

    آقای علی عباسی یاد نی فوتو  بخیر 

    پاسخ
  28. امیر گفت:
    بهمن ۲۰, ۱۳۹۳ در ۲:۴۱ بعد از ظهر

    بعضی از افراد که زمین پسته ندارند نمیدونن چقدر کار سختی هست
    شما کافیه ۵۰۰ قصب زمین داشته باشید تا نیاز خودتون رو به کارگر احساس کنید
    اگرچه حضور الان افغان ها منافع بیشتری نسبنت به ضرر های خود به کشور را دارند .
    ولی خوبه نظارت جامع و دقیق بر روی انهاشکل بگیره و هر کدوم یه کارت اقامت موقت به راحتی به دستشون داده بشه و مقداری پول از اون ها دریافت بشه .
    باز هم میگویم حضورشان بهتر از نبودشان است . الان ایران به سمت با سوادی پیش میرود ن این که همه برن کشاورزی فرهنگ جامعه تغییر کرده .
    این نظریست شخصی ولی باز هم ……

    پاسخ
  29. ناشناس گفت:
    بهمن ۲۰, ۱۳۹۳ در ۲:۴۸ بعد از ظهر

    باعرض سلام به همشهریان عزیزمگه پدران ماچی ازماکم دارن من موافقم افغانهابایدبروندمن اکنون بااین همه فوق لیسانسم مهندسم هستم خودم بیل میزنم پتاری میکنم هرکس کارکنه عیب نیس

    پاسخ
  30. مخالفم گفت:
    بهمن ۲۰, ۱۳۹۳ در ۳:۰۰ بعد از ظهر

    سلام همشهریاعزیزمن فوق لیسانس هستم نه کسرشان نه چیزی من خودم بیل میزنم پتاری میکنم عیب نیست افغانهابایدبروندمن دکتری میشناسم خیلی بالاترازماست ولی خودش بیل میزنه پتاری میکند کلاس کذاشتن چیزی بلدنبودن عیب است نه کار

    پاسخ
  31. aliessi98 گفت:
    بهمن ۲۰, ۱۳۹۳ در ۳:۱۸ بعد از ظهر

    بابا اخه این چه وضعیشه…یا یه تصمیمی نمیگرفتن یا حالا که گرفتن تو تصمیمشون قاطع باشن…

    پاسخ
  32. ناشناس گفت:
    بهمن ۲۰, ۱۳۹۳ در ۴:۲۶ بعد از ظهر

    اقای عبدالهی تا انجا که من دیده ام پسران شما یک روز هم د رباغات شما کار نکر ده اندوکار رگر شمافقط ابیاری میکندشما درسال هرگز نه کودمرغ خالی میکنید ونه کود حیوانی ونه پسته برمیداری وبرخلاف توصیه هایتون فقط منابع ابی راهدر میدهید با تمام احترامی که براتون قائل هستم اگر غیر ازاین هست مقدار هکتار زمین با ابی که استفاده میکنی با برد اشت پسته ات اعلام کن زمانی که شما به زمینهاتون نه کود شیمیایی نه کود مرغ نه کود حیوانی میدهی دیگه احتی کرداجی به کارگر هم نداری وگرنه هرگز بایک کاربومی نمیشود کشاورزی کرد وپسته برداشت

    پاسخ
  33. آذرخش گفت:
    بهمن ۲۰, ۱۳۹۳ در ۴:۳۷ بعد از ظهر

    ما که احتیاجی به افغانی نداریم ،وباید هم ازانار بروند

    پاسخ
  34. اناری دلسوز گفت:
    بهمن ۲۰, ۱۳۹۳ در ۵:۵۷ بعد از ظهر

    سلام
    هیشکی نمیپرسه این آقای آذین تا حالا چند تا قدم مثبت برا انار برداشته؟؟؟؟

    پاسخ
  35. داسیلوا گفت:
    بهمن ۲۰, ۱۳۹۳ در ۷:۵۵ بعد از ظهر

    راستی دیروز افغنستان زلزله شده بدون کشته اگه گفتین چرا
    چون که همشون تو کرمون هستند

    پاسخ
  36. میهمان گفت:
    بهمن ۲۰, ۱۳۹۳ در ۹:۴۳ بعد از ظهر

    اقای عبد الهی عزت ابادی تشکر حرف دل مارا زدی .

    پاسخ
  37. محمد عبدالهی عزت آبادی گفت:
    بهمن ۲۰, ۱۳۹۳ در ۱۰:۲۰ بعد از ظهر

    پاسخ به ناشناس
    سلام دوست عزیز
    من پاسخ شما را قبلا در مقاله ای مفصل در همین سایت داده ام. لطفا به مقاله اینجانب با عنوان چگونه باغات پسته خود را با باغات پسته دیگران مقایسه کنیم. مراجعه نمایید. در هر صورت ما خیلی مخلص شما هستیم. 

    پاسخ
  38. عشق صلح دوستی گفت:
    بهمن ۲۰, ۱۳۹۳ در ۱۰:۳۱ بعد از ظهر

    سلام 
    شما چند یک مملکت هستید که میگید افغانی ها باید باشند 

    عزیزان جان و مال مردم بسیار مهم تر است وجود افغانی در انار 
    اطراف کشورمون رو نگاه کنید 

    پاسخ
  39. عشق صلح دوستی گفت:
    بهمن ۲۰, ۱۳۹۳ در ۱۰:۳۳ بعد از ظهر

    اقایی خادمی بزرگ ترین اشتباه دورلن مدیریتی شما همین وجود افغانی ها در انار میباشد 
    فرض کنید ۵۰تا افغانی بخوان….
    یعنی از قبل برنامه ریزی شده باشه و وارد ایران شده باشند شما چه تضمینی در خصوص جان و مال مردم میدید 

    پاسخ
  40. رضا سلیمانی گفت:
    بهمن ۲۰, ۱۳۹۳ در ۱۱:۰۷ بعد از ظهر

    با سلام
     ***و تشکر ویژه ی ویژه از آقای دکتر محمد عبدالهی که دائم به یاد ما بودن و از تیم مخترعین همیشه حمایت کردن***

    *****حرف دل ما رو ابوالفضل زد*****

    به قول یکی از اساتیدم ما ایرانی ها نسبت به تغییرات خیلی جبهه میگیریم و همیشه طرفدار روش های قبلی هستیم حتی اگر روش جدید کاملا اقتصادی و مورد تایید هم باشه…این رو کسی نمیتونه انکار کنه

    و در جواب اون کسی که میگه کارگرای بومی شهرداری و جا های دیگه درست کار نمی کنند..این بخاطر عدم نظارت و مدیریت صحیحه

    و در جواب بی فرمان که میگید خودمون رو با غرب مقایسه نکنیم…خوب شما به من بگید تا کی می خواهین این سیستم ضعیف و ناکارآمد رو نگه دارین ؟؟؟؟؟ تا کی دستمون جلوی دیگران دراز باشه؟؟؟؟؟ پس کی باید پیشرفت کنیم؟؟؟؟پس کی باید فرهنگ کار در جامعه اصلاح بشه؟؟؟؟

    فک کنم همه این جمله رو فراموش کردن
    ******************دست به دست هم دهیم به مهر میهن خویش کنیم آباد*****************
    با تشکر

    پاسخ
  41. امین گفت:
    بهمن ۲۰, ۱۳۹۳ در ۱۱:۱۶ بعد از ظهر

    با اقای نا شناس کاملا موافق هستم خودم حدود ۴۰۰ قصب زمین دارم شغل اصلی مغازه داری ولی اکثر روز های تعطیل میرم صحرا و بیشتر کارام خودم انجام میدم ولی ریگ ریختن با ر خالی کردن پای درخت هارو کندن کار من نیست پسرم کلاس چهارم دبستان پس مجبورم کار گر بگیرم تا بتونم محصول خوبی بردارم کارگرهای بلوچ هم امسال پسته چینی داشتیم از زندگی سیر شدیم اگر کارگر افغانی نباشه هزینه خیلی بالا میره 

    پاسخ
  42. بی فرمان گفت:
    بهمن ۲۱, ۱۳۹۳ در ۷:۲۱ قبل از ظهر

    آقای سلیمانی بعضی اختراعات  کشاورزی رو دیدم زیاد داغ نکنید تو این فکر نباشید باضربه زدن به کشاورز  و با زور کشاورز مجبور به حمایت از طرحهای شما بشه ، شما باید اول با کمک دولت یا سرمایه گذار طرحتون به تولید انبوه برسونید بعد ببنید کشاورز تغییر میکنه یا نه، این چاه چغوت نداره. با غرب زمانی میشه مقایسه کرد که یه آزادی بیان نسبی وجود داشته باشه ،نه اینکه وزیر خارجه یه قدم زد با چماق افتادن دنبالش
    و دانایان  مدیر و تصمیم گیر باشند 

    پاسخ
  43. ابوافضل گفت:
    بهمن ۲۱, ۱۳۹۳ در ۸:۲۵ قبل از ظهر

    وجود افغانی خانوار رو که همه مخالفن و هیچ اما اینم در نظر بگیرید لفغانی مجرد رو نمیشه راحت کنترل کرد,!!!
    یک نکته هم که همه اشاره کردند اینه که خیلی از ماها کار کردن رو عیب میدونیم  مثلا همین الان دونفر گغتند با فوق لیسانس کار صحرا هم انجام میدن چون شعور دارند اما اگه کسی اونها رو ببینه بع دلایل مختلف سرزنش میکنند یا میگن درس خوند اخرش شد این ,از خسیس بودنه,از دنیا طلبی هست و…. ما فرهنگ نداریم همین!!!
    امام علی علیه السلام که الگوی ما هست خودشان چاه میکنند دیگر امامان مانیز همین طور حالا واسه ما کار کردن عاره؟
    پیامبر ما نیز می فرمایند کسب روزی حلال واجب است.

    پاسخ
  44. rsr گفت:
    بهمن ۲۲, ۱۳۹۳ در ۲:۴۷ قبل از ظهر

    جناب بی فرمان ***ما نمی خوایم به زور  از کشاورز حمایت بگیریم  و به اون ضربه بزنیم تا راضی بشه…
    چون اگه هدف این بود این همه هزینه و شش سال از بهترین وقت عمرمون نمیزاشتیم روی این…
    و اگر کسی هم قصدش این بود همون  سال اول بار خودش رو بسته بود عزیز….

    باز هم هر جور راحت ترین فکر کنین چون پرونده ادم دست یه نفر دیگست که کارش بیسته…

    پاسخ
  45. ابواللفضل 1 گفت:
    بهمن ۲۲, ۱۳۹۳ در ۱۰:۴۸ قبل از ظهر

        اقا/خانم بی فرمان
    رشته تحصیلی ما ایجاب میکنه همیشه در پی روابط ارتباطی طبعیت باشیم.ولی نتونستم ارتباطی بین صنعت و تکنولوژی با آزادی بیان پیدا کنم
    و بعدش این مثالی که زدین نمونه بارز از آزادی بیان است.به مقام مسئول انتقاد کردن نه به مردم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    نمیدانم  چه کسی به شما نمره پاسی در درس ریاضی  داده که اینطو ر مثال نقص میاریند

    دمت گرم

    پاسخ
  46. ابواللفضل 1 گفت:
    بهمن ۲۲, ۱۳۹۳ در ۱۰:۴۹ قبل از ظهر

     اقا/خانم بی فرمان
    میشه چندتا از اختراعات که دیدین نام ببرید؟؟؟؟؟؟

    پاسخ
  47. حجت گفت:
    بهمن ۲۵, ۱۳۹۳ در ۵:۲۶ بعد از ظهر

    امنیت بهتر است یا ثروت؟۰_o

    پاسخ
  48. امید گفت:
    بهمن ۲۶, ۱۳۹۳ در ۰:۴۹ قبل از ظهر

    این دوستای اناری پسته دار کافیه یه مقدار از طمع و حرصشون کم کنن و به مضرات فاجعه آمیز حضور غیر قانونی افاغنه در کشور فکر کنند و یه مقدار از پولای حسابای بانکیشون راهم خرج کنن یه مسافرتی تا همین ترکیه و یا عراق برن تا ببینن اونجا چطوری با یه مهاجر غیر قانونی برخورد میشه – از وقتی خارجی هامون شدن افغانی پلیس مهاجرتی هم نیاز نداشتیم و حالا اگر امشب پسرتون یا دخترتون توسط یه افغانی مورد تعدی و تجاوز قرار گرفت یا کشته شد باید تا ولایت قندهار دنبالش برین البته وقتی اونجا رسبدین تازه می فهمین اسمش دروغی بوده

    پاسخ
  49. موافقیم گفت:
    اسفند ۱, ۱۳۹۳ در ۸:۵۴ بعد از ظهر

    موافقیم

    پاسخ

دیدگاه خود را بنویسید

برای صرف‌نظر کردن از پاسخ‌گویی اینجا را کلیک نمایید.


تازه‌ترین مطالب
  • پنجاه سالگی کتابخانه ابوریحان شیراز برگزار می‌شود
  • نشان شهر ملی دوچرخه به شیراز رسید
  • اختصاص مخزن ۱۰ تُنی اکسیژن مایع برای بیماران کرونایی شیراز
  • مرکز جامع درمان اعتیاد با اختلال مصرف مواد در شیراز افتتاح شد
  • معرفی رئیس جدید دفتر نظارت و بازرسی انتخابات فارس
  • توان تبدیل به یکی از قطب‌های فوتبال فارس را داریم
  • متهم تحت تعقیب نهادهای امنیتی و انتظامی در لارستان دستگیر شد
  • شناسایی تخلف عرضه گوشت در شیراز
  • بهره‌برداری از ۸۰۰ میلیارد تومان طرح آب و برق در فارس تا پایان سال ۹۹
  • مردم شهرستان مرودشت از درآمدهای گردشگری بی‌نصیب‌ هستند
  • محل احتکار خودرو در کازرون کشف شد
  • فرصت حفظ عنوان پایتختی کتاب در فارس فراهم است
  • زمان بازدید از اماکن فرهنگی و تاریخی استان فارس در بهمن‌ماه اعلام شد
  • استاندار فارس، سرپرست شهرداری صدرای شیراز را منصوب کرد
  • استاندار: بیکاری در فارس روند کاهشی داشته است
  • جشنواره طنز مکتوب شهروندی در شیراز برگزار می شود
  • طرح «سفیر سلامت دانش آموزی-همیار پزشک» در فارس آغاز شد
  • اولین آزادراه فارس ۱۴۰۰ افتتاح می‌شود
  • مجوز افزایش ۳۰ درصدی شهریه باشگاه‌های شیراز
  • شهردار شیراز: ۱۴۷ طرح عمران شهری را درحال اجرا داریم
آرشیو
  • خانه
  • تماس با ما
تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به انار پرس است.