• خانه
  • اجتماعی
  • فرهنگ
  • سیاسی
  • کشاورزی-اقتصاد
  • عکس
  • ورزشی
  • دانش
  • درباره ما
    • ورود به پنل کاربری
    • ثبت نام
  • گالری ویدئو
  • جستجوی پیشرفته
۸۶ نظر ۱۸ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۵:۲۷

ابهامات جدی در خصوص انتقال شک‌برانگیز آب از شمش به رضاآباد

در روزهای اخیر بحث‌هایی درباره انتقال آب کشاورزی از شمش به رضاآباد امین‌شهر مطرح شده که دارای ابهامات جدی است.

بر اساس نامه رسمی شرکت آب منطقه‌ای استان کرمان که به تاریخ ۲۷ اسفند ۱۳۹۳ و با شماره ۳۰۴/۴۸۲۸/د/۹۳ به انارپرس ارسال شده، انتقال آب از یک چاه به اراضی غیر «ممنوع و تخلف» است.

در بند شماره ۲ این نامه به صراحت اعلام شده که فروش و انتقال آب یک چاه به «اراضی غیر»، تخلف است که شرکت سهامی آب منطقه‌ای کرمان با آن برخورد می‌کند.

این نامه به امضای عباس انجم شعاع، مدیر امور حفاظت و محمدرضا نیکپور، کارشناس گروه حفاظت رسیده است.

از سوی دیگر برای انتقال آب از شمش به رضاآباد گلشن، باید مسیر لوله‌گذاری شود که باعث تخریب منابع طبیعی انار می‌گردد. به همین دلیل میزان خسارتی که لوله‌ها و کانا‌ل‌ها به منابع طبیعی وارد می‌کنند باید به طور دقیق و واقعی محاسبه و اخذ گردد اما ظاهرا موسی‌زاده، رئیس اداره منابع طبیعی شهرستان انار در اعلام رقم واقعی این خسارت، بسیار دست پایین گرفته که به همین دلیل درباره عملکرد وی نیز شبهاتی مطرح شده است.

به هر حال حضور طولانی مدت افراد در راس ارگان‌های مهم و حساس می‌تواند زمینه‌ساز بروز فساد گردد که لازم است مسئولان به این مهم توجه ویژه داشته باشند.

انارپرس وظیفه خود می‌داند که انتقال آب از شمش به «اراضی غیر» را که به گفته آب منطقه‌ای تخلف است و همچنین تخریب منابع طبیعی انار را به طور جدی مورد پیگیری قرار دهد.

برچسب ها: شهرستان انار

۸۶ دیدگاه برای “ابهامات جدی در خصوص انتقال شک‌برانگیز آب از شمش به رضاآباد”

  1. فتاح گفت:
    خرداد ۱۸, ۱۳۹۴ در ۳:۳۹ بعد از ظهر

    متاسفانه هر کی پول داره زور داره قانون هم فقط واسه کسایی که پولدار نیستن …

    پاسخ
  2. علی گفت:
    خرداد ۱۸, ۱۳۹۴ در ۳:۴۶ بعد از ظهر

    با سلام وتشکر از شما
    این چاه مالک عمده ان اقای ع ج و اقای ع ذ هستند.این دو در انار در مورد کشاورزی هر کار که دلشان بخواهند انجام میدهن وهیچ مسئولی پیگیر کار نیست…همانطور که چاه رضاباد در منطقه اب ااشامیدنی قرار دارد وحدودا ….لیتر اب میکشد..خداییش اگه کس دیگه ای بود میذاشتند اینکارو انجام بده.مامردم از انار پرس میخواهیم که پیگیر جدی این قضیه باشه.

    پاسخ
  3. شهروند گفت:
    خرداد ۱۸, ۱۳۹۴ در ۴:۱۱ بعد از ظهر

    در مورد موسی زاده و زمینی که جلوی شهرک صنعتی گرفته هم تحقیقی بکنید
    زمینی که میگن جز فضای سبز شهرک بوده و موسی زاده الان داره ساخت و ساز میکنه

    پاسخ
  4. حاج علی گفت:
    خرداد ۱۸, ۱۳۹۴ در ۴:۴۶ بعد از ظهر

    زیاد سخت نگیرید
    اونا ابو نمیبرن خارج میخان بکنن را زمیناشون مثل منو شما

    پاسخ
  5. ح-ا-ا گفت:
    خرداد ۱۸, ۱۳۹۴ در ۵:۰۱ بعد از ظهر

    ضمن تشکرازانارپرس.جنابعالی پیگیری کن ماپشت هستیم خداوندروزگارخوب وخوش به شمابدهد

    پاسخ
  6. elahe گفت:
    خرداد ۱۸, ۱۳۹۴ در ۵:۰۹ بعد از ظهر

    عجبااااااااا….خدا خیرشون نده

    پاسخ
  7. سلام گفت:
    خرداد ۱۸, ۱۳۹۴ در ۵:۵۹ بعد از ظهر

    یه روزی باید همه اینا رو بزاریم و بریم. خونه، ماشین، آب، زمین، بچه، زن، زندگی… همه رو باید بزاریم و بریم…
    به قول مولا علی(ع) همین طور که در پی دنیا میدوی مرگ هم به دنبال توست…
    اگرچه آباد کردن دنیا یکی از وظایف ماست اما نه به هر قیمتی!

    پاسخ
  8. سجاد گفت:
    خرداد ۱۸, ۱۳۹۴ در ۷:۱۲ بعد از ظهر

    خطاب به سلام . آباد کردن وظیفه ماست نه خداوکیلی آباد کردن وظیفه ماست. ما انسانها همه چی رو داریم خراب میکنیم که . از بس که هوا رو آلوده کردیم لایه ازون داره سوراخ میشه. به نظرت داریم آباد میکنیم

    پاسخ
  9. نیما گفت:
    خرداد ۱۸, ۱۳۹۴ در ۷:۱۴ بعد از ظهر

    خدا وکیلی پیگیری کن ببین به کجا میرسی. ما را هم در جریان بذار. اجرت با امام حسین.

    پاسخ
  10. a گفت:
    خرداد ۱۸, ۱۳۹۴ در ۷:۳۸ بعد از ظهر

    ضمن عرض سلام و خسته نباشید خدمت مسئول سایت انار پرس
    از شما میپرسم اگر به جای این اقایان «ع ج ، ع ذ» کشاورزان بدبخت دیگری بودند ایا این مجوزها داده میشد ایا اقای موسی  زاده  این مجوز را می داد ایا مسئولین شهرستان چشم خود را می بستند  مگر همین چاه رضا اباد در  حریم چاه اب اشامیدنی حفر نشده چرا مسئولین دم از عدالت میزنند این است عدالتشان جناب اقای کاردوست لطفا شما پرونده چاه رضا اباد را بررسی کنید  به تعهدات انها توجه کنید مگر پروانه بهره برداری انها چقدر است که الان دارند نزدیک ۸۰ لیتر اب از چاه بالا میکشند .اقایان مسئول اگر اخرتی باشد حال و روز شما دیدنی است.

    پاسخ
  11. سید رضا گفت:
    خرداد ۱۸, ۱۳۹۴ در ۷:۵۲ بعد از ظهر

    مالکهای اصلی این چاه اقایان ح ع ج و م ج و غ ج و ع ذ هستند که سه نفر اولی از گلشن و نفر اخری امین شهری است این اقایان سال قبل تا توانستند سهم خرده مالکان را خریدند و میخواهند با تخریب منابع طبیعی و زدن کانال اب را به رضا اباد برسانند بعضی از این مالکان در ماه های اخیر با انجام دادن بعضی کارهای خیر مثلا شاید صد میلیون با هزار منت به این جا و ان جا بابت کار خیر داده اند ولی عوضش با رسیدن این اب اولا هرساعت اب به میلیونها تومن افزایش پیدا میکند دوما همین امسال صد برابر پولی که داده اند پسته میچینند دلم به حال اناریهایی که راحت خوابیدن میسوزه که خبر ندارن چه کلاه گشادی سرشان رفته تقصیر اصلی هم با اقایی از اعضای شوراست که همراه این مالکهاشده فقط شنیدم حاج علی قدیری خیلی مخالفت و سر و صدا کرده که این کار غیرقانونی هست .

    پاسخ
  12. بچه کشاورز گفت:
    خرداد ۱۸, ۱۳۹۴ در ۸:۲۹ بعد از ظهر

    اقایان اعضای شورای شهر اگر سکوت کنید خیانت کرده اید انار بیمارستان نداره اونوقت چندتا پولدار سرمایه دار حدود صد میلیارد تومان اب ببرند این یعنی چی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

    پاسخ
  13. سامان گفت:
    خرداد ۱۸, ۱۳۹۴ در ۸:۳۳ بعد از ظهر

    حتما این اقایون باید سرمایشان ببرند بیرون این کارهارو انجام بدهند مثل یزد هرات شهربابک مشهد ورامین و… خیلی هم اناری ها باید خوش حال باشند که ابی بین انار و یزد هست میخواهند بیارند درختایه ۶۰ و۷۰ساله خود دارد ازبین میرود نجات دهند باعث افتخار اناری ها میباشد

    پاسخ
  14. محمدی گفت:
    خرداد ۱۸, ۱۳۹۴ در ۸:۳۸ بعد از ظهر

    تعجب از سایت انارما و سایت انار همام و روزنامه سمنگان چرا ننوشتند؟؟ اونهم خبر به این مهمی میخواستم بگم وضع خرابتر از این حرفها هست مثل اینکه مالکان چاه محمدیه شمش یک نفر ……..اناری که به دلالی کردن مشهوره را دیدن که بیاید میدان و رضایت شورا و فرماندار ی را بگیرد و هم به دلالی خودش برسد هم این اب به رضا اباد برسد به نقل از خبرگزاری اسوشیتد پرس اخیرا مقامات امریکایی هم متوجه این …….نخبه و والامقام شده و میخواهند اورا برای حل بحران هسته ای به امریکا ببرند خواب هم میبینه و تعبیر هم میکنه و در گریه کردن قلابی هم استاداست این …….میگن خواب دیده که این اب باید به رضا اباد برسد تا گناه مردم انار بخشیده شود . بیچاره مادران شهید و پدرای شهید که چی باید ببینند .

    پاسخ
  15. معصومه گفت:
    خرداد ۱۸, ۱۳۹۴ در ۸:۳۹ بعد از ظهر

    انار برس به اداره ی ابیاری هم نگاهی بنداز کشاورزن نگاهشون به اسمونه.خدا رو خوش نمیاد کشاورزها رو اذیت کنید.

    پاسخ
  16. تهرون گفت:
    خرداد ۱۸, ۱۳۹۴ در ۸:۴۱ بعد از ظهر

    موسی زاده جندسالیه که …….

    پاسخ
  17. عباس گفت:
    خرداد ۱۸, ۱۳۹۴ در ۸:۵۷ بعد از ظهر

    حتما یک ادم غیره باید باشد اینکار انجام دهد و باید خیلی هم خوش حال باشیم اگر بیست ساله پیش اینکار انجام داده بودیم از شمش تا بیاض یکی درخت بریده نمیشد و به هیچکس ضرری نداشت

    پاسخ
  18. گلشنی گفت:
    خرداد ۱۸, ۱۳۹۴ در ۹:۰۲ بعد از ظهر

    با سلام به نظر من چرا باید یکطرفه به این قضیه نگاه کنیم اگر انار پرس به جای اینکه به فکر تخریب زمین های اطراف لوله کشی میکرد
    ، به کم میومد زمین های طرف گلشن و صفاییه و حسین اباد نگاه میکرد و میدید که تلاش های سی چهل ساله مردم چجوری با خشکسالی از بین رفتن، دی حالا یه عده اومدن دارن اب رو میارن این طرف تا زحمت ها هدر نره
    حالا هر کی میخواد اب بیاره، بیاره به نظر من مهم سرمایه ایه که باید خرج انار و حسین اباد بشه

    پاسخ
  19. تابناک گفت:
    خرداد ۱۸, ۱۳۹۴ در ۹:۳۹ بعد از ظهر

    قضیه یه جورایی مشکوک میزنه

    پاسخ
  20. محسنی گفت:
    خرداد ۱۸, ۱۳۹۴ در ۹:۴۲ بعد از ظهر

    شنیدم یکی از سرمایه داران بزرگ گلشن پشت اینکار است و آقای ذ و اقای س م از سادات جلیل القدر انار دلال این کار شده اند

    پاسخ
  21. اناری مطلع گفت:
    خرداد ۱۸, ۱۳۹۴ در ۱۰:۰۹ بعد از ظهر

    خدا نیاورد روزی را که سیاست ما و سیاست مسئولین کشور ما پشت کردن به دفاع از محرومین و رو آوردن به حمایت از سرمایه دارها گردد {امام خمینی }

    ۱) حدود یک ماه قبل جلسه ای در محل شورای شهر با حضور امام جمعه فرماندار و شهردار و اعضای شورای شهر و ریس منابع طبیعی انار برگزار شده که آقایان ذ که سه برادر هستند در این جلسه ادعا میکنند که فقط ما از این لوله آب میبریم و میخواستند با پرداخت مبلغ کمی بابت کمک به بیمارستان رضایت مسئولان انار را بگیرند

    ۲) در این جلسه اقای علی قدیری و احمد میرزایی به شدت مخالفت کرده و خواستار پرداخت مبلغ سه میلیارد تومان به بیمارستان انار میشوند تا اجازه دهند که این لوله اب از انار عبور کند که برادران ذ که حسین ابادی هستند قبول نمیکنند .

    ۳) فرماندار محترم انار هم خواستار پرداخت مبلغی بیش از ۳ میلیاردتومان بابت کمک به بیمارستان شده و به شدت مخالف پرداخت مبلغ ناچیز میشوند

    ۴) در کمال تعجب یکی از اعضای شورا و اقای م ریس اداره م به پشتیبانی از برادران ذ که امین شهری هستند می پردازند ولی علی قدیری به شدت مخالفت میکند و خواستار احقاق حق مردم انار میشود

    ۵) طبق تحقیقات به عمل امده از مردم حسین اباد و گلشن مالکان اصلی این انتقال خود را پشت چهره برادران ذ پنهان کرده اند تا وقتی با پرداخت مبلغ کم این اب منتقل شده انها سهم خود را از این مبلغ کم به برادران ذ بپردازند و یکی از عمده ترین سرمایه دارها که مالک بخشی از اب این تلمبه است اظهار داشته ما اگر به جلسه بیاییم اناریها از ما خیلی پول میگیرند شما بروید تا کمتر بگیرند!!!!!!!

    ۶) طبق تحقیقات در صورتیکه اب این کانال به رضا اباد برسد سالهای سال و هر سال میلیاردها تومان نصیب چند نفر به خصوص میشود انوقت یک جوان اناری سند ازدواجش را بردارد دنبال دو میلیون وام با هزار منت بدود یک سئوال از ان عضو شورای شهر و ریس ان اداره شما خودتان جوان ازدواج کرده دارید؟ طعم بدبختی و منت کشی را چشیده اید ؟

    ۷) اقای س م که سید هست و خدا به حق جدش به کمرش بزند اخیرا واسطه گری میکند تا بتواند سروته این مسئله را با مبلغی به هم بیاورد و هم از مالکان چاه کمیسیون بگیرد هم از …………. و عجیب از کسانی که خواب امام زمان میبینند و این واسطه گریها را هم انجام میدهند خدا خیانتکاران به اناریها و جوانان انار را نیامرزد. توجه ریسان انار را به جمله امام خمینی که روحش شاد جلب میکنیم که خدا نیاورد روزی را که …………………. کاش به گوش مقام عظمای ولایت مقام معظم رهبری میرسید که بعضی ها چطور دنبال سرمایه دارها میدوند تا منافع شخصیشان تامین شود .

    شهدا ما شرمنده ایم والسلام امضا اناری خون دل خورده و مطلع و رزمنده دفاع مقدس

    پاسخ
  22. سلام گفت:
    خرداد ۱۸, ۱۳۹۴ در ۱۰:۴۲ بعد از ظهر

    خطاب به سجاد:
    من گفتم آباد کردن دنیا وظیفه ماست نگفتم که داریم میسازیم!

    پاسخ
  23. غلامزاده گفت:
    خرداد ۱۸, ۱۳۹۴ در ۱۰:۵۹ بعد از ظهر

    امام زمان حالا دیگه ظهور کن ما جوونا به شک افتادیم دفاع از مستضعف به کام سرمایه دار

    پاسخ
  24. حسین زاده گفت:
    خرداد ۱۸, ۱۳۹۴ در ۱۱:۰۳ بعد از ظهر

    در جواب گلشنی کسی مخالف نی اب ببرند درختها را احیا کنند بلکه حرف اینه ۱۱۰ حبه اب مال چند نفر باشه از انار و زمین انار رد کنند کانال بزنن میلیاردها تومن ثروت به جیب بزنن ریالی به بیمارستان کمک نشه ؟؟؟؟؟؟؟ این درسته ؟؟؟؟؟ بقیه مردم انار و حسین اباد رو خاکستر بنشینند چهار نفر سرمایه دار روی قالی ابریشم ؟؟؟ عدالت علی (ع) یعنی این

    پاسخ
  25. محرابی گفت:
    خرداد ۱۸, ۱۳۹۴ در ۱۱:۵۸ بعد از ظهر

    من دانشجوی عمران و ساکن گلشنم به کسانی که میخواهند اب را از شمش به رضا اباد ببرند حق میدهم که درختانشان خشک نشه ولی به اناریها هم این حق را قبول دارم که از این اشخاصی که با بردن اب صاحب میلیاردها تومن اب میشوند انهم اب شیرین کشاورزی برای بیمارستان انار بول زیادی بگیرند چون یکی از همین صاحبان این کانال سال قبل فقط از سه تلمبه شش دانگیش ۵۰ میلیارد تومان بسته برداشت کرده اگر ۵ میلیارد هم به بیمارستان بدهد کم است بیمارستان فقط مال اناریها نیست مال همه شهرستان است حق را باید گفت و حرف حق را باید قبول کرد نمیشه اب شیرین بیاری ابی که حق همه مردم است و زیر بای همه مردم است و فقط بریزی سبرده بانک کنی مشتی جوان بیکار باشند این درست نیست یاحق

    پاسخ
  26. دوستدار سردار سلیمانی گفت:
    خرداد ۱۹, ۱۳۹۴ در ۰:۰۵ قبل از ظهر

    موافق اناری رزمنده و مطلع هستم ایول حرف حساب جواب نداره اون سید دلال را من هم میشناسم تو انار بهش میگن خوابگذار اعظم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! جالب اینه از مردم بابت سیدی کمک میگیره حقوق بازنشستگی هم دارد سپرده بانکی سنگینی هم دارد در یک کارخانه سهامدار است و خواب امامان را هم میبینید و اینطوری هم دلالی میکند چندتا سرمایه دار اب حق همه را ببرند براخودیشان . ننه کجایی من گشنامه !!!!!!!! یارانه رو دادن !!!!!!

    پاسخ
  27. گلشني گفت:
    خرداد ۱۹, ۱۳۹۴ در ۰:۴۳ قبل از ظهر

    اغا اگر منم یه تویوتا کمری با صد ملیون باج بهم میدادن نرخو پایین میگرفتمو مثل همیشه میذاشتم هرکار دوس دارن بکنن قابل توجه بعضیا

    پاسخ
  28. مهران گفت:
    خرداد ۱۹, ۱۳۹۴ در ۱:۱۱ قبل از ظهر

    بابو     حالا    شما   خبر   دار   شدین      لوله  هاش   رو  کشیدن  تموم  شده   رفته   حالا  اداره آبیاری انار   از  خواب   بیدار شده    واقعأ  متاسفم   آخه  خدا  چجوری   بارون   رحمتش  رو به این منطقه  نازل کنه   واقعأ  که …..

    پاسخ
  29. مهرابی نژاد گفت:
    خرداد ۱۹, ۱۳۹۴ در ۴:۱۹ قبل از ظهر

    سلام دوستان
    بدون شک تخریب محیط ریست و منابع زیرزمینی اشتباهی جبران ناپذیر است. اما جناب سر دبیر و دوستان ایا بهتر نیست قبل از هر اظهار نطری قدری فکر کنیم تا بر احساساتمان غلبه کنبد. واقعا این اقدام به چه میزان به پوشش گیاهی اسیب می رساند؟ جناب سردبیر ایا شما در این زمینه مطالعه ای انجام داده اید؟ ایا فواید احتمالی ان را بررسی کرده اید؟ باید این نکته را به یاد داشته باشید هر اقدامی که باعث افزایش بهره وری از منابع  کمیاب آبی شود باید مورد حمایت قرار بگیرد. این سرمایه گزاران در پی استفاده بهینه تر از اب هستند نه تخریب ان. البته انجام چنین پروژههای نیازمند مطالعه اقتصادی هستند که متاسفانه در کشور ما رایج نیست. من نمی دانم که این کار صرفه اقتصادی دارد یا نه اما باید با توجه به سود و زیان یک پدیده، آن را بررسی کرد نه بر اساس احساسات.  

    پاسخ
  30. محمد گفت:
    خرداد ۱۹, ۱۳۹۴ در ۶:۱۸ قبل از ظهر

    این آقای م رییس اداره م ط انار چند سال پیش در قضیه سید… که ورشکسته شد این هم گریه میکرد میگف روزگارم سیاه شد و دوباره اومدم زیر صفر، همون موقع طلبکار اصلی ایشان ح ع ج از گلشن بود اما ایشان چند جا زمینهای …. را غیر قانونی واگذار کردند به ع ج و خودشون رو دوباره به جمع تاجر های انار رسوندن، خواهشا اگه مسوول با وجدان هست بره زندگی ایشان را بررسی کند و با برادرهاش مقایسه کنه ببینه چه تفاوتی هست، این پسته خریدنش هم فیلم هست تا سرپوش بگذاره رو کارهاش،

    پاسخ
  31. بابووووو گفت:
    خرداد ۱۹, ۱۳۹۴ در ۷:۵۷ قبل از ظهر

    شما اناریا اگه عرضه داشتید جلوی چاه د که تازه حفر کرده و الان هم امتیاز برقشو گرفته میگیرفتید….. 

    پاسخ
  32. تقی گفت:
    خرداد ۱۹, ۱۳۹۴ در ۸:۰۴ قبل از ظهر

    چرا سوراخ دعا را گم کرده اید ضعف اصلی از فرمانداره که رییس شورای حفاظت از منابع آبه و هیچ کنترلی روی رییس اداره منابع طبیعی ندارد چرا در سالهای قبل این خبرها نبود کسی که در فرمانداری جلوی موسی زاده را می گرفت صالحی بود که رفت از آتش این فرماندار و معاونانش آبی گرم نمیشه میدانم چون با صالحی اختلاف سلیقه سیاسی داری این نظر را نامگزاری ولی مردم همه چی را میدونند

    پاسخ
  33. فیروزی گفت:
    خرداد ۱۹, ۱۳۹۴ در ۸:۲۵ قبل از ظهر

    نار پرس در خصوص زمینهای کنار کارخانه یخ جدید تحقیق کنید(دیوار کشی هم کردن) به افرادی خاص واگذار شده برای چه کاری.و همین طور مدیر منابع طبیعی تعدادی زمین کنار مسجد امام سجاد به برادر و اشنایان خود داده است .همه این موارد را میتوانید به چشم ببینید

    پاسخ
  34. فرهاد گفت:
    خرداد ۱۹, ۱۳۹۴ در ۸:۳۳ قبل از ظهر

    خداییش لوله گذاری ها باعث تخریب منابع طبیعی انار می شه چون جنگلهای انار از بین میرن و نسل زرافه منقرض میشه خخخخخخخخخخخخخ

    پاسخ
  35. رستم گفت:
    خرداد ۱۹, ۱۳۹۴ در ۸:۴۴ قبل از ظهر

    سلام اگر شما فقط یکبار از انار به سمت رفسنجان بروید و کوره های ذغال سازی را ببینید و فکر کنید ببینید این درختانی که بخاطر کم آبی بریده میشوند و تبدیل به ذغال میشوند بیشتر به منابع طبیعی ضرر میرسانند یا یک کانال که لوله از آن رد شود و درختان زیادی را از خشک شدن و تبدیل به ذغال شدن نجات دهد؟ 

    پاسخ
  36. هاشم گفت:
    خرداد ۱۹, ۱۳۹۴ در ۸:۴۷ قبل از ظهر

    اخرین خبر یک نفر از فرزندان آقای …………………. که تو این کار شریکه نشسته مرتب به کامنت ها منفی میزنه !

    پاسخ
  37. رشیدی گفت:
    خرداد ۱۹, ۱۳۹۴ در ۸:۴۹ قبل از ظهر

    کوتاهی اصلی از م خ عضو شوراست چرا اینقدر سنگ این سرمایه دارهارو به سینه میزنه نمیدانم !

    پاسخ
  38. آفتاب گفت:
    خرداد ۱۹, ۱۳۹۴ در ۸:۵۶ قبل از ظهر

    اگه دارن کار غیر قانونی میکنن و حق مردم رو میخورن الاهی که به زمین گرم بخورن که خون مردم رو تو شیشه نکنن اصلا پول بیمارستان نخاستیم وظیفه دولته که بده که اونم فرماندار باید بگیره
    پولدارا پولپونو بکنن تو جیبشون باشه مال خوذشون

    پاسخ
  39. ناشناس گفت:
    خرداد ۱۹, ۱۳۹۴ در ۹:۰۱ قبل از ظهر

    این آقایان دقیقا در علی آباد شمش هم همین کار را کردند وبا انتقال آب به ده حیدر باعث از بین بردن زمینهای اصلی شدند الان هم چاه را از مالکینی که دستشان به هیچ جا بند نیست دارند مفت میخرند. خدا انشاالله اینها را که تازه به دوران رسیده اند به جایگاه قبلیشان برگرداند. 

    پاسخ
  40. غریبه گفت:
    خرداد ۱۹, ۱۳۹۴ در ۱۰:۰۸ قبل از ظهر

    به نظر شما ایا درست است که چاه مذکور بدون زمین باشد و چاه رضا اباد بدون اب واقعا انصاف خوب چیزییه..

    پاسخ
  41. ناشناس گفت:
    خرداد ۱۹, ۱۳۹۴ در ۱۰:۴۷ قبل از ظهر

    ایشان که ساکن امین شهر است چون در بچگی سوخته بود تو سربازی بعنوان مجروح خودش را جا زد و مرخصی استعلاجی میگرفت و از امکانان بنیاد شهید هم استفاده کرد و میکند و الان هم زور دارد چون هنوز هم میگویید من جانباز هستم . در صورتی که یک روز هم نه جنگید و نه شرکت داشت . و از مزایا به نحو احسن استفاده و سو استفاده کرده و میکند

    پاسخ
  42. آبادی گفت:
    خرداد ۱۹, ۱۳۹۴ در ۱۱:۰۷ قبل از ظهر

    با سلام۰ اقای سردبیر محترم ایا درختی که ۳۰سال زحمتشو کشیدن مهمتره یا چند تا خار تو بیابان به نظر شما خیرین چه کسانی هستند باید محصولی برداشت بشه تا خیری هم باشه کاری نکنید که اگر کسی هم بخاد کاری کنه دلش نیاد با تشکر

    پاسخ
  43. رضا گفت:
    خرداد ۱۹, ۱۳۹۴ در ۱۱:۲۳ قبل از ظهر

    سلام.تو این زمونه نفرین ودعا فایده نداره اثری هم نداره فقط یتو راه دزدی پیدا کنین قانونی سرمایه دار .نه.پولدار بشین حالی میده بچه ۱۶یا۱۷سالت بشینه پشت ماشین خوب پز بده اونوقت بچه های ما موتوری سوار شوند که حتی اگر پلیس اون برد پارکینگ نشه ازادیش کنیم .خجالت بکشید با این همه پول تو حسابتون شهرتون یتو بیمارستان نداشته باشه خدا بیامرزه امین بزرگ با این همه کار خیر اخر از دنیا رفت ولی با دستی پر بخوانید فاتحه الهم صل الله محمد وال محمد.شما ای پولدارا .و.شما ای خیانتکارا اخریش سینه قبرستون جاتونه پس کاری بزرگ انجام دهید که مثل بزگوار امین دعا و فاتحه پشت سرتان باشد نه بچه هاتون با ماشین میلیاردی سال به سال سر قبرتونم نیاد و فردی هم نباشد که یه دعا براتون بخونه.همه اینارو گفتم اخرت خودتونم ابیاری کنید اصلا همه ابهای انار مال شما ارثیه باباتون به خدا کی میخواهید بفهمید که میمیرید اهههههههههای ملت خفته.پا برهنه ی سیر کوچک شما رضا فوق لیسانس گفتمان.

    پاسخ
  44. اناری گفت:
    خرداد ۱۹, ۱۳۹۴ در ۱۱:۲۶ قبل از ظهر

    سلام فقط این را بگم قدر امسال جدیدی رابدانید اگر اقای جدیدی سرمایه اش را مثل بقیه در هرجای از ایران سرمایه گذاری میکرد اون منطقه اقای جدیدی جلوش فرش قرمز پهن میکردن انشالا چند سال دیگه میفهمید

    پاسخ
  45. سید عباس گفت:
    خرداد ۱۹, ۱۳۹۴ در ۱۲:۱۲ بعد از ظهر

    چرا شما باید ابی که بیست ساله هدر رفته و حالا میخوان ازش استفاده بهینه بشه جلوش گرفتید؟ و چیزهای دیگرو بهونه میکنید بیست سال پیش بحث انتقال اب از کارون به رفسنجان شد و کلی پول از مردم گرفتن کار نداریم در حالی که دنیا اب داخل این منطقه شمش بود میتونستن بجای اینکه مجوز بدن اینهمه درخت تازه داخل شمش کاشته بشه داخل زمین نا مساعد پر از سنگ که کلی هزینه داره برای اصلاح زمین میتونستن همین اب را بیارن منطقه  حسین اباد گلشن که هم خاک مناسب داشت هم درخت بزرگ و تا این همه اب هدر نمیرفت 

    پاسخ
  46. سلام گفت:
    خرداد ۱۹, ۱۳۹۴ در ۱۲:۳۲ بعد از ظهر

    قابل توجه “سامان” “گلشنی” “مهرابی نژاد” و سایر دوستان
    اگر کسی بخواد یک تانکر ۱۰۰۰۰ لیتری آب بخره تا به قول این دوستان بتونه لااقل چند تا درخت را از خشک شدن نجات بده باید “حداقل” ۵۰۰۰۰ تومن پول بده!
    ولی همین آقایون (الف ب پ ت ث ج چ ح خ د ذ ر ز ژ س ش) در هر ثانیه بیش از ۱۰۰۰ لیتر از زیر خاک های منطقه انار آب برداشت میکنند، بله درست فهمیدین در هر ثانیه بیش از ۱۰۰۰ لیتر اونم در ۲۴ ساعت شبانه روز اونم در ۳۶۵ روز سال!
    یک بار دیگه حساب کنید در همین دقایقی که انارپرس رو باز کردید و این نظر رو خوندید چند هزار لیتر یا چند تانکر آب فقط برای همین چند نفر از زیر زمین بیرون اومده ؟!
    خوشبختانه یا بدبختانه زکات که برای “پسته” واجب نیست (میگویند مستحب است) مالیات هم که به کشاورزی تعلق نمیگیره ، حالا چه کسی و چجوری میخواد حق مردم انار رو بگیره فقط خدا میدونه!
    به قول یکی از دوستان فقط باید منتظر امام زمان باشیم!
    حالا چند صد میلیون کمک به ساخت بیمارستان یا حتی ساخت بهترین بیمارستان و بهترین امکانات رفاهی دیگه در انار توسط این آقایون تنها بخشی از حق مردم اناره!

    پاسخ
  47. ناشناس گفت:
    خرداد ۱۹, ۱۳۹۴ در ۱۲:۵۱ بعد از ظهر

    از نظر اداره اب حقه ابه هر چاه مربوط به اراضی متعلق به ان مزرعه میباشد انتقال آن و یا فروش به مزرعه دیگر خلاف است و غیر قانونی

    پاسخ
  48. محمدرضا نسب عبداللهی گفت:
    خرداد ۱۹, ۱۳۹۴ در ۱۲:۵۹ بعد از ظهر

    سلام، موضع انارپرس در این باره مشخص است. وضعیت آب به گونه ای نیست که هر کسی بخواهد به بهانه حفظ درختانش، آب را از یک چاه به اراضی غیر منتقل کند. اگر قرار باشد که هر کسی بخواهد برای نجات درختانش آب را از دشت انار به گوشه ای دیگری از دشت منتقل کند، پس مالکان درختان پسته بیاض و لطف آباد هم فردا بگویند ما هم می خواهیم آب را از شمش جابجا کنیم.

    اساسا آب از نقطه ای باید جابجا شود که خود بحران آب نداشته باشد. در شهرستان انار که وضعیت آب بحرانی است جابجا کردن آب از یک نقطه به ۴۰ کیلومتر آن طرف تر هیچ توجیهی ندارد.

    بین “خشک شدن درختان پسته مورد نظر” و “ته کشیدن آب های زیرزمینی” هیچ انسان عاقلی درختان را انتخاب نمی کند. بدون درختان چند کشاورز، زندگی ادامه خواهد داشت اما بدون آب، زندگی همه به خطر خواهد افتاد. کسانی که غصه درختان را می خورند باید غصه آب را بخورند که رو به اتمام است. هیچ معنایی ندارد که به دلیل سود و منفعت تعدادی محدود، آینده یک شهرستان به خطر افتد.

    از سوی دیگر اگر این جابجایی رخ بدهد هم خلاف قانون است که می گوید انتقال آب به اراضی غیر ممنوع است و هم رویه خواهد شد. انارپرس وظیفه خود می داند که این موضوع را به طور جدی دنبال کند .

    از سوی دیگر جابجایی آب از شمش به اراضی غیر یعنی کمک به نابودی بیشتر منابع آب . قطعا بهای نابود کردن منابع آب زیرزمینی شهرستان انار و انتقال آن از شمش به رضاآباد گلشن، یکی دو میلیارد تومان نیست بلکه ده ها میلیارد تومان است و حتی بیشتر که قابل جبران نیست. امید است که مسئولان به این مهم توجه ویژه داشته باشند.

    پاسخ
  49. سید عباس گفت:
    خرداد ۱۹, ۱۳۹۴ در ۱:۲۷ بعد از ظهر

    اقای  نسب عبدالهی این حرف شما درست ولی اگر این چاه اب رضا اباد نره قرار نیست زیر زمین بمونه قراره بره ده حیدر یا رحمت اباد که ده تا چاه وارد اون زنینا میشه همینجور در ضمن خاک مساعدی که رضا اباد داره هیچ جای شمش نیست یعنی بهروری که از این اب داخل رضا اباد میشه هیچوقت شمش نمیشه  بخدا اگر این اب رضا اباد نیاد داخل زمینهای شمش هدر میره چرا نمیخواید واقع بین باشید

    پاسخ
  50. امیر گفت:
    خرداد ۱۹, ۱۳۹۴ در ۱:۵۳ بعد از ظهر

    اگه طبق بخشنامه ای که اقای نسب عبداللهی ذکر کردند پس صاحب این چاه میتونه تمام چاههای انار گلشن و امین شهر را پلمپ کنه چون هر آب چاهی به چاه دیگر رفته…

    پاسخ
  51. دايي گفت:
    خرداد ۱۹, ۱۳۹۴ در ۱:۵۴ بعد از ظهر

    سلام به همه مخاطب های عزیز وقتی به چاه موتوری میگویند ٣٠لیتر اب بکش وقتی ٨٠ لیتر میکشه این یعنی حرام پس چرا همین پول رو بر میدارن خرج امام حسین میکنن أیا درسته ؟؟؟؟

    پاسخ
  52. گيربكس گفت:
    خرداد ۱۹, ۱۳۹۴ در ۲:۰۳ بعد از ظهر

    خدائیش انار پرس تو این یکی کار خیلی خیلی خیلی جدّیه و بایدم باشه. حالا حالاها این موضوع باید تیتر یک باشه!!!!!!!!!!!!!!!!!

    پاسخ
  53. فتاح گفت:
    خرداد ۱۹, ۱۳۹۴ در ۲:۳۱ بعد از ظهر

    خدمت اناری عرض کنم این اقایون جدیدی چه سرمایه گذاریی توو انار انجام دادن چند کارخانه یا چند کارگاه تولیدی دایر کردن یا چقد اشتغال زایی انجام دادن یا چقد کار عمرانی واسه منطقه انجام دادن؟ فقط اب های زیر زمینی رو که حق همه مردم بود کشیدن بالا پولاشونم فقط و فقط سپرده اس توو بانک ها ریالی خرج منطقه نشده حالا هم مشغول سرمایه گذاری در جاهای دیگه ایرانند و انار براشون مهم نیست خیلی از چاهایی هم که زدن غیر مجاز بوده که بعدا با چرب کردن سیبیل این و اون مجوز گرفتن 

    پاسخ
  54. پشت بانک ملت گفت:
    خرداد ۱۹, ۱۳۹۴ در ۲:۳۵ بعد از ظهر

    عاغا میتونن پول دارن گردنشونم کلفته، هر کی چشم دیدن نداره بسوزه

    پاسخ
  55. فتاح گفت:
    خرداد ۱۹, ۱۳۹۴ در ۲:۳۸ بعد از ظهر

    در ضمن این اقایون عقط مفت خورن میخوان با کمترین هزینه بیشترین بخور بخورو واسه خودشون ردیف کنن اگه مرد با اب شور مورتوهاشون مجتمع های اب شیرین کن بزنن هم زمیناشون حفظ شه هم اب های زیر زمینی اسیب نبینه و هم چندتا ادم برن سر کار اما هیچوقت دلشون نمیاد پول خرج کنن فقط میخوان با چند میلیون سیبیل چرب کردن و دلالی میلیارد میلیارد بزنن به جیب سردبیر خواهشمندم در صورت نیاز ی هماهنگی واسه ی تجمع اعتراض امیز رو انجام بدید تا شاید این اوضاع نابسامان به سامان برسه

    پاسخ
  56. علیرضا گفت:
    خرداد ۱۹, ۱۳۹۴ در ۳:۲۴ بعد از ظهر

    (در بند شماره ۲ این نامه به صراحت اعلام شده که فروش و انتقال آب یک چاه به «اراضی غیر»، تخلف است که شرکت سهامی آب منطقه‌ای کرمان با آن برخورد می‌کند) این متنی هست که شما تو تیتر خبرتون گذاشتین و مطمئنا هست فقط میخواستم بگم پس چرا شرکت آب کرمان هیچ عکس العملی نشون نمیده . فقط این یکی چاه که نیست که دارن آبش رو به یه عراضی دیگه میبرن یه مثال بزنم که بدونین اگه پول باشه همه کار میشه کرد اونم در انار چون هیچ کس پشت هم وای نمیسته مثلا آقای (م خ) آب چاه ناصریه رو با زدن کانالا و کشیدن لوله به رضا آباد و حجت آباد امین شهر رسما داره از عراضی ناصریه آب میبره به یه عراضی دیگه چرا کسی هیچ حرفی نزد و اداره آب هم سکوت کرد دلیلش فقط پول پول پول تمام دیگه عرضی ندارم

    پاسخ
  57. ناشناس گفت:
    خرداد ۱۹, ۱۳۹۴ در ۳:۴۸ بعد از ظهر

    حفاظت و نگهداری تأسیسات آبی مشترک
    ‌ماده ۳۵ – در مورد حفاظت و نگهداری چاه – قنات – نهر – جوی و استخر و هر منبع یا مجرا و تأسیسات آبی مشترک کلیه شرکاء به نسبت سهم‌خود مسئولند.
    ‌ماده ۳۶ – مصرف‌کنندگان آب از مجاری و سردهنه مشترک مسئول نگهداری تأسیسات مشترک هستند و هیچ کس بدون اجازه وزارت نیرو حق‌احداث و تغییر مقطع و مجرای آب و انشعاب جدید را ندارد و هر بالا دستی مسئول خساراتی است که از عمل غیر متعارف او به پائین دستی وارد‌می‌آید.
    ‌ماده ۳۷ – هیچ نهر و جوی و قنات و چاهی نباید در اماکن و جاده‌های عمومی و اماکن متبرکه و باستانی و حریم آنها به صورتی باشد که ایجاد خطر‌و مزاحمت برای ساکنین و عابرین و وسائط نقلیه و اماکن مذکور نماید در غیر این صورت مالک یا مالکین موظفند طبق مشخصات فنی وزارتخانه‌های‌مربوطه اقدامات لازم برای رفع خطر و یا مزاحمت را به عمل آورند. در صورتی که مالک یا مالکین از اجرای اخطار کتبی وزارتخانه ذیربط و شهرداری(‌در شهرها) حداکثر به مدت یک ماه طبق مشخصات مذکور، در رفع خطر اقدام نکنند دولت برای رفع خطر رأساً اقدام و هزینه آنرا از مالک یا مالکین‌دریافت خواهد کرد و در صورتی که خطر قابل رفع نباشد آنرا مسدود می‌نماید.
    ‌تبصره – احداث نهر یا جوی و لوله‌کشی نفت و گاز و نظایر آن در حریم تأسیسات آب و یا برق موکول به تحصیل اجازه از وزارت نیرو و در معابر‌شهرها با جلب موافقت شهرداری و وزارت نیرو خواهد بود. مشخصات فنی مندرج در اجازه‌نامه لازم‌الاجراء است.
    ‌ماده ۳۸ – هر گاه استفاده‌کنندگان مشترک نهر یا جوی یا چاه یا قنات و امثال آن حاضر به تأمین هزینه آن نشوند هر یک از شرکاء می‌توانند مطابق‌ماده ۵۹۴ قانون مدنی عمل نمایند.
    ‌ماده ۳۹ – هر نهری که در زمین دیگری جریان داشته در صورت ثبوت اعراض ذیحق در محاکم قضایی حق مجرا از بین خواهد رفت.
    ‌ماده ۴۰ – در مواردی که کانالها یا انهار مورد استفاده اشخاص مانع از عملیات عمرانی و یا بهره‌برداری صاحب زمین گردد. صاحب زمین می‌تواند به‌جای آنها مجرای دیگری با تصویب وزارت نیرو به صورتی که سبب اتلاف آب و یا موجب اشکال در امر آبرسانی یا آبیاری نگردد به هزینه خود احداث‌کند.
    ‌ماده ۴۱ – هر گاه آب‌بران نتوانند در مورد مسیر و یا طرز انشعاب آب از مجرای طبیعی یا کانال اصلی با یکدیگر توافق نمایند حسب مورد وزارت‌نیرو و وزارت کشاورزی می‌تواند با توجه به این که به حق دیگری لطمه‌ای نرسد مسیر یا انشعاب را تعیین کند.
    ‌ماده ۴۲ – در مورد بهره‌برداری از آبهای سطحی حل اختلاف حاصل در امر تقدم یا اولویت و نحوه میزان برداشت و تقسیم و مصرف آب و همچنین‌اختلافاتی که موجب تأخیر آب‌رسانی می‌شود ابتدا باید از طریق کدخدا منشی توسط سرآبیاران و میرابان با همکاری شوراهای محلی در صورتی که‌وجود داشته باشد فیصله پذیرد و در صورت ادامه اختلاف به دادگاه صالح مراجعه می‌نماید.
    ‌فصل پنجم – جبران خسارات – تخلفات و جرائم و مقررات مختلفه ‌جبران خسارت
    ‌ماده ۴۳ – در موارد ضرورت اراضی، مستحدثات، اعیانی و املاک متعلق به اشخاص که در مسیر شبکه آبیاری و خطوط آبرسانی واقع باشند با‌رعایت حریم مورد نیاز در اختیار دولت قرار می‌گیرند و قیمت عادله با توجه به خسارت وارده به مالکین شرعی پرداخت می‌شود.
    ‌ماده ۴۴ – در صورتی که در اثر اجرای طرحهای عمرانی و صنعتی و توسعه کشاورزی و سدسازی و تأسیسات مربوطه یا در نتیجه استفاده از منابع‌آبهای سطحی و زیرزمینی در ناحیه یا منطقه‌ای قنوات و چاهها و یا هر نوع تأسیسات بهره‌برداری از منابع آب متعلق به اشخاص تملک و یا خسارتی بر‌آن وارد شود و یا در اثر اجرای طرحهای مذکور آب قنوات و چاهها و رودخانه‌ها و چشمه‌های متعلق به اشخاص حقیقی یا حقوقی و حقابه بر آن نقصان‌یافته و یا خشک شوند به ترتیب زیر برای جبران خسارت عمل خواهد شد.
    ‌الف – در مواردی که خسارت وارده نقصان آب بوده و جبران کسری آب امکان‌پذیر باشد، بدون پرداخت خسارت، دولت موظف به جبران کمبود‌آب خواهد بود.
    ب – در مواردی که خسارت وارده ناشی از نقصان آب بوده و جبران کسری آب امکان‌پذیر نباشد خسارت وارده در صورت عدم توافق با مالک یا‌مالکین طبق رأی دادگاه صالحه پرداخت خواهد شد.
    ج – در مواردی که خسارت وارده ناشی از خشک شدن یا مسلوب‌المنفعه شدن قنوات و چاهها و چشمه‌ها بوده، و تأمین آب تأسیسات فوق‌الذکر‌از طرق دیگر امکان‌پذیر باشد، مالک یا مالکین مذکور می‌توانند قیمت عادله آب خود و یا به میزان آن، آب دریافت نمایند و یا به اندازه مصرف معقول‌آب و قیمت بقیه آن را دریافت کنند. در هر صورت وزارت نیرو موظف به پرداخت خسارت ناشی از خشک شدن یا مسلوب‌المنفعه شدن تأسیسات‌مذکور می‌باشد.
    ‌در کلیه موارد بالا چنانچه اختلافی پیش آید طبق رأی دادگاه صالحه عمل خواهد شد.
    ‌د – در مواردی که خسارت وارده ناشی از تملک و یا خشک شدن آب قنوات و چاهها و چشمه‌ها بوده و تأمین آب مالکین این تأسیسات از طریق‌دیگر امکان‌پذیر نباشد خسارت مذکور در صورت عدم توافق با مالک یا مالکین طبق رأی دادگاه صالحه پرداخت خواهد شد.
    ه – نسبت به چاهها و قنوات و سایر تأسیسات بهره‌برداری از منابع آب که طبق مقررات غیر مجاز تشخیص داده شود خسارتی پرداخت نخواهد‌شد.
    ‌و – در مورد اراضی که از منابع آب طرحهای ملی در داخل و یا خارج محدوده طرح آبیاری می‌شود و خسارات آنها طبق این قانون پرداخت شده‌است بهای آب مصرفی طبق مقررات و معیارهای وزارت نیرو مانند سایر مصرف‌کنندگان آب از طریق مصرف‌کننده باید پرداخت شود.
    ‌ز – در صورتی که در اثر اجرای طرح خسارتی بدون لزوم تصرف و خرید به اشخاص وارد آید خسارات وارده در صورت عدم توافق طبق رأی‌دادگاه صالحه پرداخت خواهد شد.
    ‌تخلفات و جرائم
    ‌ماده ۴۵ – اشخاص زیر علاوه بر اعاده وضع سابق و جبران خسارت وارده به ۱۰ تا ۵۰ ضربه شلاق و یا از ۱۵ روز تا سه ماه حبس تأدیبی بر حسب‌موارد جرم به نظر حاکم شرع محکوم می‌شوند.
    ‌الف – هر کس عمداً و بدون اجازه دریچه و مقسمی را باز کند یا در تقسیم آب تغییری دهد یا دخالت غیر مجاز در وسائل اندازه‌گیری آب کند یا به‌نحوی از انحاء امر بهره‌برداری از تأسیسات آبی را مختل سازد.
    ب – هر کس عمداً آبی را بدون حق یا اجازه مقامات مسئول به مجاری یا شبکه آبیاری متعلق به خود منتقل کند و یا موجب گردد که آب حق‌دیگری به او نرسد.
    ج – هر کس عمداً به نحوی از انحاء به ضرر دیگری آبی را به هدر دهد.
    ‌د – هر کس آب حق دیگری را بدون مجوز قانونی تصرف کند.
    ه – هر کس بدون رعایت مقررات این قانون به حفر چاه و یا قنات و یا بهره‌برداری از منابع آب مبادرت کند.
    ‌تبصره – در مورد بندهای ب و ج و د با گذشت شاکی خصوصی تعقیب موقوف می‌شود.
    ‌مقررات مختلفه
    ‌ماده ۴۶ – آلوده ساختن آب ممنوع است، مسئولیت پیشگیری و ممانعت و جلوگیری از آلودگی منابع آب به سازمان حفاظت محیط زیست محول‌می‌شود.
    ‌سازمان مذکور موظف است پس از کسب نظر سایر مقامات ذیربط کلیه تعاریف ضوابط، مقررات و آیین‌نامه‌های مربوط به جلوگیری از آلودگی آب را‌تهیه و به تصویب هیأت وزیران برساند و پس از تصویب لازم‌الاجرا خواهد بود.
    ‌ماده ۴۷ – مؤسساتی که آب را به مصارف شهری یا صنعتی یا معدنی یا دامداری و نظایر آن می‌رسانند موظفند طرح تصفیه آب و دفع فاضلاب را با‌تصویب مقامات مسئول ذیربط تهیه و اجراء کنند.
    ‌ماده ۴۸ – صدور اجازه بهره‌برداری یا واگذاری بهره‌برداری از شن و ماسه و خاک رس بستر و حریم رودخانه‌ها، انهار و مسیل‌ها و حریم قانونی‌سواحل دریاها و دریاچه‌ها منوط به کسب موافقت قبلی وزارت نیرو است.
    ‌تبصره – وزارت نیرو در موقع موافقت با موضوع این ماده مشخصات فنی مورد نظر خود را جهت درج در پروانه بهره‌برداری به دستگاه صادرکننده‌پروانه اعلام خواهد کرد و حق نظارت بر رعایت این مشخصات را خواهد داشت.
    ‌ماده ۴۹ – تشخیص صلاحیت فنی کارشناسان رشته‌های مختلف فنون مربوط به امور آب و آب‌رسانی در مورد اخذ پروانه کارشناسی رسمی‌دادگستری با استعلام از وزارت نیرو خواهد بود.
    ‌ماده ۵۰ – در هر مورد که دادگاهها در اجرای مقررات این قانون صالح به رسیدگی باشند مکلفند به فوریت و خارج از نوبت به اختلافات رسیدگی و‌حکم صادر نمایند.
    ‌ماده ۵۱ – آیین‌نامه‌های اجرایی این قانون توسط وزارتین نیرو و کشاورزی بر حسب مورد تهیه و پس از تصویب هیأت وزیران قابل اجرا خواهد بود.
    ‌ماده ۵۲ – کلیه قوانین و مقرراتی که مغایر با این قانون باشد از تاریخ تصویب این قانون در آن قسمت که مغایر است بلااثر می‌باشد.
    ‌قانون فوق مشتمل بر پنجاه و دو ماده و بیست و هفت تبصره در جلسه روز دوشنبه شانزدهم اسفند ماه یک هزار و سیصد و شصت و یک مجلس‌شورای اسلامی تصویب گردیده و به تایید شورای نگهبان رسیده است.
    ‌رئیس مجلس شورای اسلامی – اکبر هاشمی
    چاپ
    چاپ

    پاسخ
  58. گلشنی 2 گفت:
    خرداد ۱۹, ۱۳۹۴ در ۴:۱۸ بعد از ظهر

    فقط تو ایران زاهدان پسته کاری نشده اونم تا سه چهار سال دیگه اناریا و رفسنجونیا شورش میبرن اونجا اباد میکنن …………………………………………………..

    پاسخ
  59. دل شکسته گفت:
    خرداد ۱۹, ۱۳۹۴ در ۵:۲۳ بعد از ظهر

    سلام اینبرسد چاه اب هم مثل مجتمع دامداری فقط مال پو لدارهاست پروانه این چاه مال دامداری بوده که همین گلشنی ها نگذاشته به ثمر برسد حالا خیرش نبیند

    پاسخ
  60. نسیم جنوب گفت:
    خرداد ۱۹, ۱۳۹۴ در ۶:۴۳ بعد از ظهر

    باسلام وبا درود بر اب شیرین وگورابهر ابادی وسود 
    یادحق وشکر نعمت.رحمت حق از سماء آید فرود 
    کفر نعمت .با زیاده خواهی منگشته حالم چون ثمود 
    بهتر است اسپند کنم دود تارها گشته زنادان وحسود 
    باتشکر وسلام برشما که اطلاع داریذ زاین حرکات خام 
    بی خبر ازشمش وآب وخاک وگلشن برشما ها میگذارم احترام 

    پاسخ
  61. حسینی گفت:
    خرداد ۱۹, ۱۳۹۴ در ۷:۱۵ بعد از ظهر

    اقای نسب عبدالهی  بنظرتون  فکرنمیکنین  مسولان ادارات دولتی دارن مثل همیشه جلوی کشاورزان بیچاره سنگ اندازی میکنن و یه مشت کشاورز بدبخت را ازکارشون که کشاورزی هست رو.دلسرد میکنن  

    پاسخ
  62. سعید گفت:
    خرداد ۱۹, ۱۳۹۴ در ۸:۳۳ بعد از ظهر

    بهترین راه توضیح شفاف ریس منابع طبیعی انار است اگر قانونی است این نامه شماره ۴۸۲۸ چی میگه ؟ اگر قانونی نیست اینها چطور اب میبرند و کانال زدند ؟ دم خروس را باور کنیم یا قسم حضرت عباس را ؟؟؟ این سیدی که میگن داره دلالی میکنه حدمتشون عرض میکنم از همه راهی نون خوردی از جدت شرم نمیکنی از این را هم نون میخوری مگر علی علیه السلام نفرمود نه زندگی انقدر شیرین و نه مرگ آنقدر ترسناک است که مرد شرافت خود را بفروشد من حالا میفهمم چرا امام خمینی توی نامه ای که به ایت الله منتظری نوشت وقتی نوشت سید مهدی هاشمی کلمه سید را خط زد! بعضیا اسما سید هستند ولی رسما سید نیستند سید یعنی سید حسن سید محمدی که زمان جنگ جانباز شد تو خونه افتاده بعضی از مسئولین یادشون نیست ولی سید اینی نیست که شبها میره در خونه گلشنی ها و گلستانیها خمس جمع میکنه و سهم سادات میگیره براخودش میگیره و حالا هم شده دلال کار غیر قانونی تازگیها خواب ندیده باشه خوبه !!!!!

    پاسخ
  63. ناشناس گفت:
    خرداد ۱۹, ۱۳۹۴ در ۹:۱۶ بعد از ظهر

    باسلام روزانه اگر پول ماسه بادی که از اراضی ملی بارگیری میشود و در زمینهای اقایان خالی میشود پرداخت میشدپول ساخت تمام ادارات انار داده میشد حالا همه دل خوش یک اداره …. هستند که ساخته . اگر سه میلیارد خرج کرده سیصذ میلیارد از گوشه رییس اداره …… نان خورده دلم میسوزد برای جوانهای بدبختی که نه پول ازدواج دارند نه درامدی و تمام زمین زیر پایشان به همت ع م سوراخ سوراخ شده و اب زیر پایشان میرود به حلقوم چند نفر سرمایه دار.

    الهی خفه شوند همه شان .به نظر شما چرا یک جنگلبان که حالا به همت …… شده رییس اداره…….. رفته ساختمان به ان بزرگی را در کوچه بن بست دور از دید مردم ساخته و حال انکه زمین نبش خیابان امامزاده نیز از خودش است. اقای فرماندار به یک دلیل طرفدار م است انهم پول و سرمایه که راهش را نشانش دهد

    پاسخ
  64. محله بالایی گفت:
    خرداد ۱۹, ۱۳۹۴ در ۹:۵۹ بعد از ظهر

    این سید اناری قبلا عضو حزب رستاخیز بوده و الان عضو …………………………. هست . امام خمینی فرمود من در میان شما باشم یا نباشم وصیت میکنم نگذارید انقلاب به دست نا اهلان و نامحرمان بیفتد حالا این سید اومده شده عضو …………….و میانجی اداره منابع طبیعی و شورا و سرمایه داران مالک چاه محمدیه و جالب اینه اخیرا رفته شده عضو ……….. انار .

    جای امام خالی.

    قابل توجه امام جمعه انار که دم به دقیقه از فتنه سخن رانی میکنند…

    پاسخ
  65. اناری گفت:
    خرداد ۱۹, ۱۳۹۴ در ۱۱:۰۰ بعد از ظهر

    اقای ناشناس فقط اون دنیا برو جواب این تهمت که زدی بده خدا عاقبت امسال شمارا به خیر کنه

    پاسخ
  66. دايي گفت:
    خرداد ۱۹, ۱۳۹۴ در ۱۱:۰۸ بعد از ظهر

    سلام حرام خواری تا کی ای برخی از حاجی های گلشن

    پاسخ
  67. علی زینل گفت:
    خرداد ۲۰, ۱۳۹۴ در ۰:۲۷ قبل از ظهر

    در عجبم از تعداد مثبت های فراوان و گاهاً منفی های افزونتر!!!آیا جریانی خاص پیگیر موضوع است؟؟/؟
    آماده دریافت منفی ام..مرا خلاصم کنید..وای خدای من، خودت می دونی عزیزی همینه که …

    پاسخ
  68. فاطمه گفت:
    خرداد ۲۰, ۱۳۹۴ در ۰:۵۲ قبل از ظهر

    سلام اون آغا چه خرجی تو انار کردن و چه اشتغال زایی به جوون ها کردن که میگی اگه سرمایه اش رو از انارببره اناریها پشیمون میشن، غیر از این بوده ک از آب و خاک انار نهایت استفاده رو بردن 
    چندتا عکس هم تو سایت ها از کارها غیرشون دیدم فکر کردم از اآقای امین تاثیر گرفتن و خوشحال شدم،نگو برا کار غیرشون هم سود داشته که تو بوق و کرنا کردن:(

    پاسخ
  69. اکبری گفت:
    خرداد ۲۰, ۱۳۹۴ در ۸:۱۶ قبل از ظهر

    آقای موسی زاده جواب بده

    پاسخ
  70. قاسم زاده گفت:
    خرداد ۲۰, ۱۳۹۴ در ۸:۳۳ قبل از ظهر

    مالک اصلی این کانال اقای ع ج و دو پسرش و ع ذ هستند که اخیرا مبلغ سنگینی به یکی از مسئولان رده بالای انار به عنوان ………………….. داده اند و ایشان هم گرفته و ریس …. و یکی از اعضای شورای ….و یک سید خواب ببین و دلال باشی که همه میشناسنیش و مالکها قولیش دادن در صورتی که کانل زده شد بول خوبی بدنیش محکم دارن دنبال کار را میگیرن که کانال زده بشه.

    در انار خبرهایی است سر ما را به بیمارستان گرم کردند و بعضی از همین اقایون با پرداخت مبالغ ناچیزی به بیمارستان و جاهای دیگر یک کانال انحرافی زدن و سر مردم را کلاه گذاشتن و هم دارن روی زمینا ملی کانال میزنن پشت پرده خبرهای زیادی است .

    میگن یک ارباب به نوکریش گفت برام اب بکن تو افتابه بیار نوکر هم اب جوش اورد داد ارباب و اون هم با اب داغ طهارت گرفت از دسشویی که اومد بیرون شروع کرد نوکریش زدن نوکره میگفت ارباب بزن میدونم کجات میسوزه !!!! حالام بعضی این بچه های اربابا و بعض اونایی که تو این کانال شریکن تندتند منفی بزنن مهم نی میدونیم کجاشون میسوزه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    پاسخ
  71. سپهر گفت:
    خرداد ۲۰, ۱۳۹۴ در ۸:۳۵ قبل از ظهر

    چقد ضایع..گمونا تیر طایفه ذ و ج نشسن دارن لایک منفی میزنن..اونایی هم ک نت نداشتن اقایون سریع براشون فراهم کردن کاری خو نداره یتو دستگاه وایرلس بیشتر نی ..اینا پول دارن میفمی پووول  …
    اقایون و خانوما بزن لایک منفی رو ب این کامنت

    پاسخ
  72. علی گفت:
    خرداد ۲۰, ۱۳۹۴ در ۸:۵۱ قبل از ظهر

    همیشه تصمیمات به جای مدیران در مواقع حساس و اظهارات ایشان در خصوص مسائل روز جامعه نشانه شجاعت و عالمیت و … و در نتیجه مدیریت انها می باشد …. از اینکه فرماندار ، رییس شورای شهر و امام جمعه — که گویا همیشه در برهه های حساس به قم می روند—- هیچگونه عکس العملی انجام نمی دهند باید به مدیریت شک کرد… این انار درست بشو نیست چون یک مدیر شجاع ندااااااررررد

    پاسخ
  73. ناشناس گفت:
    خرداد ۲۰, ۱۳۹۴ در ۹:۲۳ قبل از ظهر

    ع ذ تاجر پسته از تمام امکانات استفاده کرده مخصوصا از بنیاد شهید و جانبازان دو تا زمین از بنیاد مسکن گرفته که قواره های زمین ان منطقه همه مشخصه از ایشان بزرگتره چون دوتا امتیاز گرفته و کارت بازرگانی گرفته و همیشه با کارت …..اش سوئ استفاده کرده اگر پیگیری شود همه میدانند از بچگی توی اجاق سوخته و ایشان شیمیایی و مجروح نشده است

    پاسخ
  74. ناشناس گفت:
    خرداد ۲۰, ۱۳۹۴ در ۹:۲۸ قبل از ظهر

    دوستان قانون به صراحت میگویید انتقال و فروش اب از یک چاه به چاه دیگر ممنوع است و در ضمن حق ابه هر چاه بر اساس سطح زیر کشت آن مزرعه میباشد و پروانه بهره برداری صادر میکنند . اگر چه در منطقه انار از اب یک چاه برای چاه های دیگر استفاده میکنند اینکه سازمان اب منطقه ای ایراد نمی گیرد بدلیل نداشتن شاکی است اگر شاکی خصوصی گزارش این تخلف را ارائه کند سازمان اب موظف به برخورد است

    پاسخ
  75. فرمان گفت:
    خرداد ۲۰, ۱۳۹۴ در ۹:۳۷ قبل از ظهر

    ای بابا کجای کارید. به خدا ولم کنید آخه تا کی

    پاسخ
  76. آهوی بیابان گفت:
    خرداد ۲۰, ۱۳۹۴ در ۱۱:۲۸ قبل از ظهر

    با سلام زمین این چاه به دامپروری خوب هست مجتمع بزند فقط در زمینها جو وگندم بکارند نه فقط پسته به فکر چهار تا ادم بدبخت وبیچاره باشند افرادی هستند ۲۰۰راس گوسفند دارد ولی مجتمع به او ندادند

    پاسخ
  77. قصاب بی کارد گفت:
    خرداد ۲۰, ۱۳۹۴ در ۱۲:۳۴ بعد از ظهر

    اشکال کار از اداره م است اگه سازگاری با ج نداشت نه الان ع ج تاین همه زمین در ابرام اباد نگرفته بود نه ع م ۲۴حبه اب در شمش نداشت و بقول شما خونه انتها کوچه ع م با برادراش قیاس کنید ببنید برادرانشم ایا همین سرمایه دارند پس با حقوق کارمند ی این خبر ا نیس پس حقوقهای غیبی مثل باج در کار بوده پس نتیجه میگیریم از بیخ بن خراب استو ج و ذ تقصیر ندارند الان م خ اب از شمش اورده صدر اباد کنار دانشگاه اینجا کی مقصره؟ م و بقول دوستمونم گفته اگه اب اینجا نیاد قرار نیست تو چاه بماند نه اینجوری نیستوقتی زمین نباشد کسی دنبال چاه نمیره چاه نمیزدنند

    پاسخ
  78. ناشناس گفت:
    خرداد ۲۰, ۱۳۹۴ در ۲:۱۱ بعد از ظهر

    پشت بانک ملت تو برو ببین گازوییل لیتری چنده

    پاسخ
  79. غلامزاده گفت:
    خرداد ۲۰, ۱۳۹۴ در ۶:۰۸ بعد از ظهر

    قانون اجرا میشه فقط در مورد ما بدبختها امثال ع ج و بچه هاش در گلشن و ع ذ و برادراش در حسین اباد راحت قانون را دور میزنند بشین کنار تلویزیون از خنده روده بر میشی وقتی اینهمه قانون قانون میزنند بغل گوشمون بی قانونی میشه

    پاسخ
  80. کشاورز گفت:
    خرداد ۲۰, ۱۳۹۴ در ۹:۴۷ بعد از ظهر

    مردم محترم انار ایا شما حاضرید کشاورزانی که ۲۳ سال ابشون هدر دادند (بخاطر درختان در مسیر بادقرار داشت وباتلاق بودن خاک.)دوباره بجای انتقال روی درختان ۴۰ ساله بروند نهال یکساله بگذارند .!!!!؟؟؟ ایا راحل اینست مردم بزرگوار انار همه ما (۹۰درصد)کشاورزیم کدام کشاورز شهرستان اناری با این طرح مخالف..!!؟؟ همه ما وجدان خودمان بگذاریم قضاوت کند…مسعله بعد ایا این سرمایه از انار بیرون میرود  اگر میخواست این اتفاق بیفتد مثل دیگر اقایان رفته بوداند هرات مشهد یزد و…و اب این چاه هم تو باتلاقهای شمش هدر میدادند مثل همین ۲۳سال قبل  سرمایه که برای انتقال این پروژه  هزینه میشود سرمایدار میتوانست حداقل ۲ حلقه چاه در شهرهای دیگر بخردوکشاورزان محترم انار انوقت حس بومیمان کجا میرفت و حداکثر استفاده از اب برای کشاورزی چی میشد.وجدانمان قضاوت کند نه در بازی دشمنان دوست پوش قرار گیریم  .با تشکر از مردم .کشاورزان.ومسعولین و پرسنل انار پرس

    پاسخ
  81. سجاد گفت:
    خرداد ۲۲, ۱۳۹۴ در ۹:۰۲ قبل از ظهر

    برین تحقیق کنید م اراضی ملی که حق اقای ع.ج نبوده با پارتی بازی واگزار کرده به ایشان حق مردم انار داره پایمال میشه بعد میاد زمین های چندین چند ساله رو که سند ثبتی دارن رو ملی اعلام میکنه 

    پاسخ
  82. اناری زاده گفت:
    خرداد ۲۲, ۱۳۹۴ در ۸:۳۴ بعد از ظهر

    آقای موسی زاده سکوت تاکی اگر قانونیه اعلام کنید قانونیه لابد رونوشت نامه اش و مجوز این مالکای کانال اب در اداره شما هم هست اگر غیر قانونیه و مجوز ندارن لابد…………………………………..

    پاسخ
  83. ناشناس گفت:
    خرداد ۲۳, ۱۳۹۴ در ۱۱:۳۰ بعد از ظهر

    ریختن ابروی مومن گناهی نابخشودنی است و من متاسفم برای شما که یک رییس بومی و همشهری را اینجور تحویل میگیرید یک روز مهندس ترابی یک روز رییس اداره راه یک روز رییس میراث یک روز رییس تربیت بدنی حالا هم …………. هرکی هرکاری بکنه چه خوب چه بد خودش اون دنیا باید جواب بده لازم نیست ما اینجا براش دادگاه یکطرفه بگیره . ضمنا هرکی واقعا مرده و حرفی داره بره مثل مرد بشینه سوال کنه جوابشم بگیره لازم نیست الکی چرت بنویسه بنده همینجا از همه کسانی که در حقشان یکطرفه قضاوت میشه خصوصا جناب اقای موسی زاده معذرت خواهی میکنم و از ایشان میخواهم همه ما را ببخشد

    پاسخ
  84. عبداللهي دلير گفت:
    خرداد ۲۵, ۱۳۹۴ در ۱۱:۰۲ قبل از ظهر

    ای بخشی از آئین‌نامه‌ها، تصویب نامه‌ها یا بخش نامه‌های‌ صادره‌ ازطرف‌ هیئت‌ دولت‌ است‌ که‌ به‌ لحاظ اهمیت‌ موضوع‌ به‌ پاره‌ای‌ از آنها اشاره‌خواهد شد سیاست عمومی‌ این‌ آئین‌نامه‌ها غالباً تابع‌ قوانین‌آمره‌ زمان‌ اجرا آنها بوده‌ و کمتر آئین‌نامه‌ای ‌است‌ که‌ خود فراتر از قواعد مندرج‌ در قوانین‌ به‌ وضع‌ قاعده‌ بپردازد.
    ماده ۲۵ – دارندگان پروانه مصرف ملزم هستند که از مصرف و اتلاف غیر معقول آب اجتناب نمایند و مجاری اختصاصی مورد استفاده خود را به نحوی که این منظور را تأمین کند احداث و نگهداری کنند، اگر به هر علتی مسلم شود که نحوه مصرف، معقول واقتصادی نیست در این صورت برحسب مورد وزارت نیرو یا وزارت کشاورزی مراتب را با ذکر علل و ارائه دستورهای فنی به مصرف کننده اعلام می دارد. هرگاه در مدت معقول تعیین شده در اخطار مزبور که به هرحال از یک سال تجاوزنخواهد کرد مصرف کننده به دستورهای فنی فوق الذکر عمل ننماید با متخلف طبق ماده ۴۵ این قانون رفتار خواهد شد۰
    تبصره – در صورت اعتراض به نظر وزارت نیرو یا وزارت کشاورزی مراجع مذکور در ماده ۱۹ این قانون رسیدگی خواهند کرد۰
    ماده ۲۶ – وزارت نیرو مکلف است با توجه به اطلاعاتی که وزارت کشاورزی در مورد مقدار مصرف آب هر یک از محصولات کشاورزی برای هر ناحیه در اختیار وزارت نیرو قرار می دهد میزان مصرف آب را با توجه به نوع محصول و میزان اراضی تعیین و براساس آن اقدام به صدور اجازه بهره برداری بنماید.
    ماده ۲۷ – پروانه مصرف آب مختص به زمین و مواردی است که برای آن صادر شده است مگر آنکه تصمیم دیگری وسیله دولت درمنطقه اتخاذ شود.
    ماده ۲۸- هیچ کس حق ندارد آبی را که اجازه مصرف آن را دارد به مصرفی بجز آنچه که در پروانه قید شده است برساند و همچنین حق انتقال پروانه صادره را به دیگری بدون اجازه وزارت نیرو نخواهد داشت مگر به تبع زمین و برای همان مصرف با اطلاع وزارت نیرو.
    ماده ۲۹ – وزارت نیرو موظف است به منظور تأمین آب مورد نیازکشور از طریق زیر اقدام مقتضی بعمل آورد:
    الف – مهار کردن سیلاب ها و ذخیره نمودن آب رودخانه ها در مخازن سطحی یا زیرزمینی.
    ب – تنظیم و انتقال آب با ایجاد تأسیسات آبی و کانال ها وخطوط آبرسانی و شبکه آبیاری ۱و۲ .
    ج – بررسی و مطالعه کلیه منابع آب های کشور.
    د – استخراج و استفاده از آب های زیرزمینی و معدنی.

    پاسخ
  85. ناشناس گفت:
    تیر ۴, ۱۳۹۴ در ۲:۲۳ قبل از ظهر

    سلام دوستان عزیز من نمیدانم چرا همش میگید ….. همه ابها کشیده چرا کسانی از اب انار درامد برمیدارن ان هم میلیاردی ویک ریالشان هم خرج انار نمیکنند مثل ……. اینها چرا اسمی از اقایون نیست چه همه درامدهای میلیاردی که یک ریال هم حاضرنیستند به انار بدهند از این اقایون حق انارو بگیرید انشاالله

    پاسخ
  86. صمد اقا گفت:
    مرداد ۲۰, ۱۳۹۴ در ۱:۱۹ قبل از ظهر

    باسلام به نظر من بهتره اجازه بدن این اب بیاد رضا‌‌اباد چون اگر همون شمش بخوان زمین بگیرن درخت کنن هزار برابر بیشتر از کانال محیط زیست رو تخریب میکنن و بجای این چاه جلو موتور رضااباد گرفته بشه چون داخل خط قرمز و در کنار اب اشامیدنی امین شهر حفر شده و ثانیه ای شصت لیتر اب برداشت میکنن که با این حساب تا چند سال اینده دیگه اب اشامیدنی برای امین شهر نمیمونه از اداره اب منطقه ای خواهش میکنم هرچه زودتر جلو زیاده برداشت چاه …..را بگیرن واقعا دیگه ابی برای خوردن خودمون نمیمونه چه برسه به درخت

    پاسخ

دیدگاه خود را بنویسید

برای صرف‌نظر کردن از پاسخ‌گویی اینجا را کلیک نمایید.


تازه‌ترین مطالب
  • استاندار: گازرسانی به روستاهای فارس سه برابر شده است
  • بهزیستی، عهده‌دار پرداخت شهریه دانشجویان معلول فارس شد
  • تاکنون ۴۰۰ هزار بسته معیشتی بهداشتی در شیراز توزیع شده است
  • شمیم معطر گل های نرگس دوباره در فارس پیچید
  • فوتبال دسته یک؛ قشقایی و فجر شیراز مقابل حریفان ته جدولی باختند
  • سامانه پایش امواج دکل‌های مخابراتی شیراز راه‌اندازی شد
  • زنگ خطر موج چهارم کرونا در فارس شنیده می‌شود
  • فرماندار: نظارت بر فعالیت نانوایی‌های شیراز تشدید می‌شود
  • قفل ویروسی بر در سینماهای شیراز
  • استاندار فارس: یکی از الزامات برای مداحان، مطالعه است
  • ۹۰ میلیون متر معکب آب از سددرودزن مرودشت برای مصارف کشاورزی رها شد
  • سه هزار و ۳۰۰ تن نهاده بین دامداران شهرستان اقلید توزیع شد
  • واژگونی اتوبوس در شرق فارس با ۱۰ مصدوم
  • ضریب نفوذ و بهره‌مندی از گاز در داراب افزایش می‌یابد
  • فوت ۳ هزار و ۸۳ نفر در فارس بر اثر ابتلا به کرونا
  • کاهش ذخایر خونی در فارس
  • آزاد‌سازی ۲ هزار محد‌ود‌ه معدنی قابل اکتشاف د‌ر فارس
  • پیش‌بینی برداشت بیش از ۳۲ هزار تن مرکبات در شهرستان خفر
  • شهرک آرین شیراز؛ پیوسته به شهر و گسسته از امکانات
  • استاندار: مردم فارس ۷۰۰ میلیارد تومان در شرایط کرونا کمک کردند
آرشیو
  • خانه
  • تماس با ما
تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به انار پرس است.