• خانه
  • اجتماعی
  • فرهنگ
  • سیاسی
  • کشاورزی-اقتصاد
  • عکس
  • ورزشی
  • دانش
  • درباره ما
    • ورود به پنل کاربری
    • ثبت نام
  • گالری ویدئو
  • جستجوی پیشرفته
۳۹ نظر ۲۳ خرداد ۱۳۹۴ - ۸:۴۳

گلایه یک شهروند از دکتر عبدالهی عزت‌آبادی در ماجرای انتقال آب از شمش

یکی از شهروندان به نام “اسماعیلی” مطلبی در گلایه از دکتر محمد عبدالهی عزت‌آبادی ارسال کرده که به شرح زیر است:

سلام بر دکتر عبدالهی عزت‌آبادی که مدت هاست در اهمیت آب و حفظ و نگهداری آن مطلب متعددی نوشته که در انارپرس نیز چاپ شده و باعث آگاهی مردم گردیده.

اما وقتی خواندم که جنابعالی یکی از مشاوران طرح انتقال آب از شمش به رضاآباد در نزدیکی امین‌شهر بوده‌اید، انگار آب سردی روی من ریختند.

من مقالات شما را همیشه می‌خواندم و از اینکه می‌دیدم شما همواره بر حفظ آب برای نسل‌های آینده تاکید می‌کنید، لذت می‌بردم. حتی من چند سال قبل در انارپرس در یک مقاله شما خواندم که گفته بودید شما هم در این بحران آب مقصر هستید و آمده‌اید تا گذشته را جبران کنید. در آن مقاله گفته بودید: «ما سالانه بیش از ۴۰ میلیون تانکر آب ۲۰ هزار لیتری آب را از ذخایر آب زیر زمینی منطقه برداشت می کنیم. این در حالی است که از هر تانکر ۲۰ هزار لیتری تنها یک کیلوگرم پسته برداشت می کنیم. آیا این ظلم به طبیعت نیست؟ آیا یک تانکر ۲۰ هزار لیتری تنها به اندازه یک کیلوگرم پسته ارزش دارد؟ … این که منابع آب محدود می باشد، حقیقتی انکار ناپذیر است. و این که گفته می شود به علت جلوگیری از طغیان انسان، از دسترسی نامحدود او به منابع جلوگیری شده است را نیز نمی توان انکار نمود.»

اما این نظرات کارشناسانه شما با عمل تان در قضیه انتقال آب از شمش به رضاآباد در تناقض است. البته گفته‌اید که مخالف انتقال آب هستید اما برای من جای تعجب است که یک انسان چگونه با کاری مخالف است و بر حفظ و نگهداری آب تاکید می‌کند اما مشاور طرح انتقال آب نیز می‌شود، آن هم انتقالی که تخلف است و خیانت به نسل‌های آینده.

با تشکر

اسماعیلی

توضیح: عکس این مطلب آرشیوی است.

برچسب ها: شهرستان انار

۳۹ دیدگاه برای “گلایه یک شهروند از دکتر عبدالهی عزت‌آبادی در ماجرای انتقال آب از شمش”

  1. جوان گفت:
    خرداد ۲۳, ۱۳۹۴ در ۸:۵۹ قبل از ظهر

    حتما لقمش بزرگ بوده نتونسته از سرش بگذره !! خدا خیرش نده

    پاسخ
  2. محمد عبدالهي عزت آبادي گفت:
    خرداد ۲۳, ۱۳۹۴ در ۹:۲۱ قبل از ظهر

    اسماعیلی عزیز سلام
    از ابراز لطف شما متشکرم. البته، مقاله شما آنقدر با معنی و مفهوم می باشد که نمی توان آن را با یک کامنت پاسخ گفت. ان شاء الله در مقاله های آینده بیشتر درباره آن توضیح خواهم داد. اما در اینجا ذکر دو نکته را لازم می دانم:
    نکته اول: در ارزیابی هر پروژه بایستی شاخص های اقتصادی، قانونی، سیاسی، اجتماعی، زیست محیطی و امنیتی را در نظر گرفت. من در مشاوره با دوستان، تنها به عنوان یک کارشناس اقتصادی نظر دادم. هنوز هم بر نظر خودم تاکید دارم که این پروژه اقتصادی است. اما برای تصمیم گیری در خصوص چنین پروژه هایی بایستی جنبه های مختلف را در نظر گرفت. در مورد ابعاد دیگر از جمله قانونی نیز نظر دادم.
    نکته دوم: متاسفانه، روزگار، ما را به سمتی سوق داده است که در مسایل مختلف سیاسی، اقتصادی، اجتماعی و … بایستی بین بد و بدتر انتخاب کنیم. شرایط طوری شده است که از انتخاب بین خوب و خوبتر محروم شده ایم. در پروژه فوق، انتقال آب شمش به رضا آباد بد است اما تلف نمودن آب شمش در بیابان های منطقه بدتر است. این در حالی است که جلوگیری از احداث چاه های شمش خوب بود و جلوگیری از احداث تمام چاه هایی که از سال ۱۳۵۲ در منطقه ایجاد شده است، خوب تر. همچنین وجود قانون ممنوعیت انتقال آب بین اراضی دو چاه واقعا بد است زیرا با هیچ منطق اقتصادی و زیست محیطی سازگار نیست. آب چاهی که اراضی نامرغوب دارد چرا نباید به اراضی مرغوب منتقل شود. در شرایطی که صحبت از بازار آب می شود واقعا وجود این قانون بد است. اما بدتر آن است که با آزاد شدن انتقال آب بین اراضی دو چاه، انگیزه برداشت آب بیشتر شده و تخریب منابع آب به علت بی عرضگی دولت بالا رود.  خوب آن است که دولت با عرضه و پاک دست با قدرت تمام، مانع از برداشت منابع آب می شد. خوب تر آن بود که ضمن وجود شدت حفاظت از منابع آب، قانون ممنوعیت انتقال آب بین اراضی دو چاه وجود نداشته و بازار آب نیز شکل می گرفت.  

    پاسخ
  3. اناری گفت:
    خرداد ۲۳, ۱۳۹۴ در ۹:۴۸ قبل از ظهر

    درجواب اقای اسماعیلی شماخیلی از موارد رادرست میگوید من یک سوال می پرسم لطفا جواب بدهی به نظر شما اب بااین همه هزینه پا درخت یک ساله با زمین شغلی ونامساعد بکنن بهتره یا درخته سی ساله 

    پاسخ
  4. علی گفت:
    خرداد ۲۳, ۱۳۹۴ در ۱۰:۰۷ قبل از ظهر

    سلام خیلی نمک داری اسماعیلی 
    دکتر گفته من مشاور بودم ومخالف اجرای طرح بودم مشاور کارش مشورت دادن هست کمی فکر کن میفهمی خیلی حرفت غیر منطقیه

    پاسخ
  5. نسیم جنوب گفت:
    خرداد ۲۳, ۱۳۹۴ در ۱۰:۳۴ قبل از ظهر

    بادرود وباسلام.گله وشکوه همان درد وزدن درجا درکلام 
    حرکتی اهسته بایادخدا وصبر میخواهد عمل وگام به گام 
    منکه عمری را شتابان بی ثمرلبریزکردم  هر زمین از اب جام 
    بی توجه به تن وجان بادکرده جسم خاکی مانده بی مصرف وخام 
    باتشکر وسلام برکسکه فکر مثبت کرده شاکر است هر روز مدام 
    باتوجه به گپ وگفتار خود برندای دیگر خود میگذارد احترام 
    باتشکر من بایدبرای اندازه شدن خودم با یاد خدا به خالی شدن خودم توجه کرده وبعد بایاد خدا به پر شدن خودم توجه خواهم کرد واین میشود خود شدن من بدون رعایت هنوز خود نشده ونمدانم که دیگر من قابل سازختن نیست وارد عمل شده هم خود نشدم وهم دیگر خود را خراب کردم وهنوز هم بدون توجه وصبر بجای بخشش وکمک ودرحال خراب کردن دیگر خود هستم این را میگویند خواب من که درخواب زندگی میکنم وبخیال کج خود چه زندگی خوبی دارم غافل از اینکه هر لحظه در خواب زندگی کردن یعنی دروغ یعنی باد کردن جسم وباز ماندن از پرواز یعنی درد را زیاد کردن 
    به امید ان روز که من باتوجه وصبر بیدار شوم وبه دیگر خود خسارت نزنم انشا الله  به امید اینکه باتوجه خوانده ومرا راهنمائی کنید چون من ازکسی که بامحبت خدا عیب مرا بگوید و باعث پیشرفت من شود اگر لایق باشم اورا دعا میکنم  والسلام…….

    پاسخ
  6. لوتی گفت:
    خرداد ۲۳, ۱۳۹۴ در ۱۰:۴۰ قبل از ظهر

    این اقای دکتر عبدالهی هر چیز که به نفعش باشد موافقش است ، هر چیز به ضررش باشد مخالف است.
    حتما این طرح یه سودی براش دارد که ….

    پاسخ
  7. ابوالفضل گفت:
    خرداد ۲۳, ۱۳۹۴ در ۱۱:۱۹ قبل از ظهر

    دکتر جان اومدی و نسازی…. با این حرفایی که الان زدی کل مقاله هایی رو که درباره بحران آب نوشته ای نقض کردی.

    کل کامنت الان شما میگه که یه کاری کنید که بشه این اب رو برد و صرف کشاورزی کرد. آخه شما که این قدر طرفدار کشاورزی در این بی آبی هستین چرا توی چند سال گذشته یه ملت رو سر کار گذاشتین و گفتین بحران آب بحران آب بحران آب؟؟؟ مگه ما مسخره شما هستیم؟ معلوم شد که مرگ خوبه اما برای مرغ همسایه. کشاورزی و کشیدن آب از چاه ها در انار از نظر شما بد است اما اگر اقوام و دوستان شما بکشند، اشکالی نداره. واقعا برای خودم متاسفم که سه سال مقالات شما رو می خوندم. باز هم خدا رو شکر که انارپرس و نسب عبداللهی هنوز هستند که با پیگیری هاشون جلوی انتقال آب و ج و ذ رو بگیرند. خدا خیرت بده انارپرس. خدا پدرت رو بیامرزه نسب عبداللهی و روحش رو شاد کنه که چنین فرزندی رو بزرگ کرد.

    پاسخ
  8. محمد عبدالهي عزت آبادي گفت:
    خرداد ۲۳, ۱۳۹۴ در ۱۱:۵۱ قبل از ظهر

    ابوالفضل جان سلام
    اولا، از این که مقاله های من را مرتب خوانده اید بسیار از شما متشکرم زیرا مقاله های من نسبت به سایر مطالب انار پرس دارای بازدید کننده کمتری است. لذا بایستی سپاسگذار دوستانی باشم که این لطف را نسبت به من دارند. ثانیا، اگر خواندن مطالب بنده حالا باعث پشیمانی شما شده است بسیار از شما عذر می خواهم. ان شاءالله دوستان با وفایی مثل شما را از دست ندهم. ثالثا، اگر بخواهیم آب جایی برود که هم صرفه اقتصادی داشته باشد و هم نا پایداری و تخریب را در پی نداشته باشد، بایستی شدت نظارت دولت بر برداشت از منابع افزایش یافته و بازار آب ایجاد شود. اگر قانون ممنوعیت انتقال آب بین دو چاه حذف شده، بازار آب ایجاد و مالکیت صاحب چاه تضمین می شد، هیچ نیازی به انتقال آب کارون و خلیج فارس نبود. بسیاری از کشاورزان بودند که به جای هدر دادن آب چاه خود در باغات نامرغوب، آن را باقیمتی بسیار ارزان تر از آب کارون و خلیج فارس به بخش صنعت و شرب می فروختند. و نیاز به این همه سرمایه گذاری نبود و این سرمایه ها صرف آبادانی منطقه و ایجاد اشتغال برای جوانان می شد. ولی الان اگر چاهی باغ یا مزرعه نداشته باشد، طبق قانون حق بهره برداری از آب را ندارد. پس هم آب هدر داده می شود و هم بخش های شرب و صنعت بایستی با هزینه گزاف دنبال آب بگردند. پس اگر دوست دار بخش شرب، صنعت معدن و خدمات هستیم، بایستی بعضی از قوانین دست و پاگیر بخش کشاورزی را اصلاح کنیم. به طور خلاصه، بایستی نگذاریم آب از چاه بیرون بیاید، اگر آمد دیگر نمی توانیم با هیچ قانون و قدرتی توزیع آن را تنظیم کنیم. مردم قانونی یا غیر قانونی آن را طوری توزیع می کنند که خود بخواهند. پس دولت اگر توانایی دارد بایستی جلو برداشت بی رویه از چاه را بگیرد، مردم خودشان بهتر می دانند که چگونه آب برداشت شده را مصرف کنند. 

    پاسخ
  9. طرفدار عدالت گفت:
    خرداد ۲۳, ۱۳۹۴ در ۱۱:۵۶ قبل از ظهر

    اقای دکتر عبداللهی خراب کردی این کامنتیم که گذاشتین یک جور ماست مالیه اینجور که شما میگین هرجا اب داره زمین مرغوب نداره ببرن جایی که  زمین و درخت دارد درست فهمیدم از حرفاتون؟

    پاسخ
  10. علی زینل گفت:
    خرداد ۲۳, ۱۳۹۴ در ۱۲:۰۰ بعد از ظهر

    در جواب اناری
    اگه میدونن بزرگ کردن درختای یکساله شمششون بی فایده و سخت هست و ارزش اقتصادی نداره خب درِ چاه رو گِل بگیرند خودشون راحت ملتی راحت. اینکه بنا باشه هر کی دلش خواست از هر جایی هم که دلش خواست آب ببره و بیاره که دیگه سنگ رو سنگ بند نمیشه و به قول دوستان: هرج و مرج میشه!
    در ضمن اون چاهی رو که استفاده نکنند میشه ثانیه ایی ۴۰ لیتر آب ذخیره در دلِ زمین ولی بقول دوستان اگه بیارن پای درخت ۳۰ساله میشه پول لکسوس پسر حاجی
    که نه نونی بمن داره نه به شما و بنا نیست از سود این انتقال، کارخونه ایی *محض رضای خدا* احداث کنند.

    پاسخ
  11. حبیبی گفت:
    خرداد ۲۳, ۱۳۹۴ در ۱۲:۰۷ بعد از ظهر

    با سلام به دوستان من در انار نیستم اما انتقال اب از شمش رو دنبال میکنم برداشت شخصی من اینه که قدرت بول بارتی داره اب رو میبره

    پاسخ
  12. محمد عبدالهي عزت آبادي گفت:
    خرداد ۲۳, ۱۳۹۴ در ۱۲:۱۳ بعد از ظهر

    جوان و لوتی عزیز سلام
    نخست ار ابراز لطف شما متشکرم. هر کس در تفکر و ابراز عقیده آزاد است. من به شما حق می دهم که فکر کنید من در جهت کسب منافع مالی می نویسم و حرف می زنم. این حق را نیز به شما می دهم که این تفکر خود را در سایت آزاد و دگر اندیشی چون انار پرس بیان کنید. زیرا تمام خلاف های مالی و قانونی معمولا در فضای تیره و نا شفاف ایجاد می شود در حالی که انار پرس سعی کرده است تا فضا را به سمت شفاف سازی سوق بدهد. همین ویژگی نیز باعث شده تا روز به روز علاقه من به این سایت بیشتر شود. همین ویژگی باعث شده است تا من نیز به طور شفاف در این سایت بنویسم. دیگران هم آزادند تا  شفاف و بدون هیچ محدودیتی در این سایت اظهار نظر نمایند. همین ویژگی باعث شد تا در پروژه انتقال آب شمش به رضا آباد، ارتباط و نظر خودم را به طور شفاف بیان کنم. این در حالی است که هیچ اجباری در این زمینه نداشتم و اگر نمی نوشتم نیز کسی متوجه نشده و هیچ گونه فکری در باره من در ارتباط با این پروژه شکل نمی گرفت. الان هم شفاف می گویم که هیچ منفعت مالی در خصوص این پروژه ندارم چنانچه در نوشتن مقاله برای انار پرس نیز هیچ منفعت مالی ندارم.  ولی هیچ مشکلی نیز در باره نحوه تفکر دوستان درباره خودم ندارم. ان شاءالله همه دوستان در کلیه امور زندگی موفق باشند. 

    پاسخ
  13. علی گفت:
    خرداد ۲۳, ۱۳۹۴ در ۱۲:۲۰ بعد از ظهر

    سلام چند روز قبل هم نظر اقای اسماعیلی بابت علی اباد شمش به ده حیدر گذاشتید اخه ملت عزیز انار این چاه های منطقه شمش مجوز دارند و دارند ابهای منطقه رو هدر میدهند فعلآ کسی قادر به جلوگیری از هدر رفت آب نیست وهیچ قانونی نمیتواند جلوی انها را بگیرد پس بهتر است با احیای بازار یا بورس آب لااقل به چند درخت برسد

    پاسخ
  14. همشهری گفت:
    خرداد ۲۳, ۱۳۹۴ در ۱۲:۴۴ بعد از ظهر

    سلام به اقای دکتر عبدلهی من ایشان را کاملا میشناسم اگر دنبال سود ومنفعت بود الان این جایگاه بین همشهریهای رفسنجان نداشت فقط کسانی که نظر میدهند لطف کنن اول بابت نظر خود تحقیق کنن بعد بنویسند  با تشکر از دوستان

    پاسخ
  15. اناری گفت:
    خرداد ۲۳, ۱۳۹۴ در ۱۲:۵۳ بعد از ظهر

    با سلام آقای دکتر عبداللهی

    امان از مصلحت اندیشی

    پاسخ
  16. ارشد گفت:
    خرداد ۲۳, ۱۳۹۴ در ۱:۲۰ بعد از ظهر

    سلام آقای دکتر. میشه در یک جمله موضع خودتون رو مشخص کنید اینوری هستید یا اون وری. فقط در یه جمله .
    این که شما از یه طرف میگید آب داره هدر میره و از طرف دیگه میگید درختان دارن خشک میشن. مثل محمد البرادعی صحبت می کنید  آیا از هر دو طرف چیزی بشما میرسد.
    فقط در یه جمله.

    پاسخ
  17. همشهری گفت:
    خرداد ۲۳, ۱۳۹۴ در ۱:۲۲ بعد از ظهر

    درجواب علی زینل چه کسی میاد سرمایه چند سالشو درش گل بگیره ایا تو شما که اینقدر بخشنده هستی زحمت چند سالتو به کسی میدی

    پاسخ
  18. amin.…2015 گفت:
    خرداد ۲۳, ۱۳۹۴ در ۱:۳۴ بعد از ظهر

    امان از گلایه …

    پاسخ
  19. محمد عبدالهي عزت آبادي گفت:
    خرداد ۲۳, ۱۳۹۴ در ۱:۳۴ بعد از ظهر

    پاسخ به طرفدار عدالت
    سلام
    هر چند که در کامنت قبلی پاسخ شما تقریبا داده شد اما لازم شد تا جنبه دیگری از مسئله نیز توضیح داده شود. این جنبه برای جنابعالی که طرفدار عدالت می باشید، بسیار با اهمیت است. دوست عزیز، تمام بدبختی های ما از عدم شفافیت می باشد. من با انجام کار خلاف قانون به شدت مخالفم. این پروژه نیز از این جهت که خلاف قانون می باشد مورد تایید من نیست. همچنین هر جابجایی دیگر نیز تا زمانی که خلاف قانون باشد مورد قبول نمی باشد. آنچه مورد تایید و تاکید است اصلاح قانون و شفاف شدن آن جهت استفاده پایدار و اقتصادی از آب است. قانونی که متضاد با اصول پایداری  منابع و اقتصادی می باشد، اجرا شدنی نیست. لذا من در اینجا پیشنهاد می کنم که اگر سردبیر محترم به صلاح دانستند، بخشی در این سایت ایجاد شود تا کلیه اقدامات صورت گرفته در خصوص بیش از ۲۰۰ چاه اب کشاورزی که در منطقه وجود دارد به صورت اخبار به خوانندگان ارایه شود. برای مثال اگر لوله آبی از هر چاهی در منطقه به اراضی چاه های دیگر در جریان است به صورت خبر ارایه شود. اگر چاهی چه به صورت قانونی و چه غیر قانونی در حال کارکنی می باشد اطلاع رسانی شود. اگر چاهی در حال جابجایی است، خبر آن به اطلاع مردم رسیده شود و…. آن وقت مشخص می شود که چند چاه در منطقه خلاف قانون در حال انتقال آب به اراضی غیر هستند. آن وقت یا دولت خجالت می کشد و برای خارج کردن خود از ننگ اجرا نکردن قانون، قانون را تغییر می دهد. یا اینکه با قطع تمام لوله های انتقال آب غیر قانونی، ضمن اجرای دقیق قانون، به آن چیزی می رسیم که شما طرفدار آن هستید (عدالت).  لذا در صورت موفق شدن پروژه مذکور، دلیل آن، چنانچه بعضی از دوستان تصور می کنند، پارتی بازی و قدرت پول نیست بلکه نقطه ضعف مجری قانون و بی عدالتی در اجرای قانون است.  

    پاسخ
  20. محمد عبدالهي عزت آبادي گفت:
    خرداد ۲۳, ۱۳۹۴ در ۱:۴۰ بعد از ظهر

    پاسخ به ارشد
    سلام
    جواب سئوال شما در کامنت طرفدار عدالت داده شد اما چون خواستید در یک جمله بگویم، به جمله زیر توجه فرمایید:
    من با این پروژه از دیدگاه قانونی مخالفم اما از دیدگاه اقتصادی و توسعه پایدار موافق. 

    پاسخ
  21. سید عباس گفت:
    خرداد ۲۳, ۱۳۹۴ در ۲:۱۲ بعد از ظهر

    این چاه زیر رحمت اباد زمین گرفتن اگر اب انتقال پیدا نکنه قرار نیست درش تخته بشه خیالتون راحت باشه نهایتا اگر شده وسط سنگ درخت بکارن میکارن. اینجا هر شخص بی منطقی هم باشه ه تایید میکنه اب بره راه درخت بزرگ که هدر نره حالا هر کس میخواد باشه چه ادم پولدار چه بی پول  این اشخاصی که مخالفت میکنن بگن چه سودی براشون داره اقای دکتر  عبدالهی که فقط این طرح رو از نظر اقتصادی تایید کردن که واقعا از صداقتشون باید تشکر کرد

    پاسخ
  22. آریایی گفت:
    خرداد ۲۳, ۱۳۹۴ در ۲:۴۵ بعد از ظهر

    جناب دکتر عبداللهی سلام
    ..فرمودید بین بد و بدتر باید بد رو انتخاب کرد لذا اوردن آب از شمش به رضاباد بد است ولی میشه اورد و….من میگم اواا نباید در ابتدا اجازه حفر چاه در شمش داده میشد. دوما حالا که حفر شده طبق قانون انتقالش به اراضی غیر ممنوعه سوما اگه اراضی شمش مقرون به صرفه نیست چاه را پلمپ کنن تا آیندگان هم سهمی از این آبها داشته باشند نه اینکه منتقل کرد جای دیگه. انهم برای چند نفری که حساب بانکیشون درشت تر بشه .

    پاسخ
  23. صادق گفت:
    خرداد ۲۳, ۱۳۹۴ در ۳:۲۴ بعد از ظهر

    خداییش راستشو بگو ‘همشهری’ با آقای دکتر فامیل هستی. توی کشور ما عدالت و حق وجود نداره. وقتی از کسی طرفداری میکنن یعنی یه چیزی بهشون میرسه. مثل احمدی نژاد و دارودستش. حالو خداوکیلی چکاره دکتر میشی؟  نه وجدانا چکارش میشی؟

    پاسخ
  24. سید عباس گفت:
    خرداد ۲۳, ۱۳۹۴ در ۴:۱۷ بعد از ظهر

    جناب اریایی مگر تو شمش فقط همین یکی چاه زمیناش نامساعده؟ اگر قرار باشه با این فکر شما چاه پلمپ بشه نود درصد چاهای شمش باید تعطیل بشن بذارن برای نسل اینده

    پاسخ
  25. اکبر محمدی گفت:
    خرداد ۲۳, ۱۳۹۴ در ۵:۰۴ بعد از ظهر

    این مهم نیست آدم با کاری مخالف باشه ولی مشاورش هم باشه مهندس م ح طراح صحن جدید امامزاده انار بود که نمای امامزاده را به کلی خراب کرد خودش چندجا گفته من این طرح را دادم ولی خودم قبول ندارم زیر فشار …… امضا کردم ولی خودم قبول ندارم حالا هم حکایت مشاور شدن اقای عبداللهی است .

    پاسخ
  26. حبیبی گفت:
    خرداد ۲۳, ۱۳۹۴ در ۱۱:۵۹ بعد از ظهر

    سلام اقای دکتر عبدالهی بنده هیچ شناختی از شما یا اون کسانی که بول قدرت دارن که نامهاشون به حروف امجد نوشته شده و سعی دارن اب را انتقال بدهن ندارم
    سوال من از شما این هست که شما که با اصل موضوع که انتقال اب قانونی نیست بس چرا کاری نمیکنید که درهای چاه بسته بشه تا برای بچه های خودتون در اینده دچار مشکل نشن ایا ایندگان هیچ سهمی از این اب ندارن یا اگر دارن با انتقال اب کی جواب گوی ایندگان هست
    با تشکر حبیبی
    از کرج۲

    پاسخ
  27. حبیبی گفت:
    خرداد ۲۴, ۱۳۹۴ در ۰:۱۲ قبل از ظهر

    سلام اقای دکتر عبدالهی بنده هیچ شناختی از شما یا اون کسانی که بول قدرت دارن که نامهاشون به حروف امجد نوشته شده و سعی دارن اب را انتقال بدهن ندارم
    سوال من از شما این هست که شما که با اصل موضوع که انتقال اب قانونی نیست بس چرا کاری نمیکنید که درهای چاه بسته بشه تا برای بچه های خودتون در اینده دچار مشکل نشن ایا ایندگان هیچ سهمی از این اب ندارن یا اگر دارن با انتقال اب کی جواب گوی ایندگان هست
    با تشکر حبیبی
    از کرج

    پاسخ
  28. امان گفت:
    خرداد ۲۴, ۱۳۹۴ در ۴:۴۵ قبل از ظهر

    عجب دوره ای شده ایا همه کسانی که مخالف هستند تا حالا فکر کرده اند که حاضرند از چاه آب خود بگذرند چند نفررا سراغ دارید که چاه خود را پلمب کرده اند و گفته باشند بخاطر محیط زیست دیگر اب برداشت نمیکنند. اگر همه مخالفان در خصوص اب خودشان نم سخت گیر بودند مطمئنا این کمبود اب به این شدت وجو نداست 

    پاسخ
  29. علی زینل گفت:
    خرداد ۲۴, ۱۳۹۴ در ۷:۵۰ قبل از ظهر

    جناب *امان*
    خداییش منم فقط یه خیر بزرگوار بنام امین سراغ دارم که اگه از آب و خاک این منطقه استفاده نمود، بدون دوز و کلک برای شهرش وقت گذاشت و با انجام کارهای خداپسندانه باعث سرافرازی و شهرت شهرش شد. امین مانند بعضی از خیرین نبود که در پسِ انجام کارهای هنگفتش در پی تلافی و پیکار به منظور استفاده از نعمت خدادادی و حیاتی آب این منطقه کویر باشد.
    الحق و الانصاف که امین بزرگ زاده ایی بود که علاوه بر تحصیل علم و ثروت،حداقل در این چند دهه اخیر چشمداشتی به این ذره آب نهفته در عمق ۲۰۰متر نداشت.

    به قولی : تو جیب مارو نزن، کار خیر ازتون نمی خوایم.

    پاسخ
  30. علی زینل گفت:
    خرداد ۲۴, ۱۳۹۴ در ۷:۵۳ قبل از ظهر

    سید عباس سلام
    ایشان قانون را رعایت نمایند حالا اگرم خواستند به فاصله نیم متری از زمین درخت بکارند که علف هرزم نداشته باشند.
    قانون فصل الخطاب است.

    پاسخ
  31. علی زینل گفت:
    خرداد ۲۴, ۱۳۹۴ در ۸:۰۰ قبل از ظهر

    سید عباس
    اگه واقعاً نود درصد زمین های شمش نامساعده پس حالا چه اصراریه که اونجا پسته برداشت کنند. ضمن اینکه حالا چه اصراریه که آب اون منطقه رو بیارن گلشن که نهایتاً ۱۰ سال دیگه سرنوشت سفره های آب اون منطقه رو مثل الان گلشن و.. رقم بزنند.ضمنا اونایی که الان سیری ناپذیرند و اصرار بر انتقال آب رو داند اینقدر از منابع خدادادی این منطقه استفاده کردند که فکر کنم نوادگانشونم دیگه از این آب و خاک سهمیه ایی نداشته باشند(هر چند که در این بین سهم ماهم بصورت نامحسوس هاپولی شده، رفـــــــــــت).

    پاسخ
  32. علی زینل گفت:
    خرداد ۲۴, ۱۳۹۴ در ۸:۰۴ قبل از ظهر

    درضمن آقای دکتر عبدالهی اگر این طرح انتقال رو به لحاظ اقتصادی مثبت ارزیابی کردند این ارزیابی مثبت برای آبادی و آبادانی شهر و مملکت نیست بلکه برای حجیم نمودن انبوه سپرده های اشخاصی است که به جرأت می توان گفت تعدادشان بیش از ۲۰ نفر هم نیست.

    پاسخ
  33. محمد عبدالهي عزت آبادي گفت:
    خرداد ۲۴, ۱۳۹۴ در ۱۰:۲۳ قبل از ظهر

    پاسخ به حبیبی
    سلام
    همانطور که انتقال آب غیر قانونی می باشد، بستن چاهی که مجوز دارد نیز غیر قانوی است. 

    پاسخ
  34. حبیبی گفت:
    خرداد ۲۴, ۱۳۹۴ در ۱:۲۹ بعد از ظهر

    سلام به اقای دکتر اقای دکتر لطفا حرفهای منو حمل بر بی ادبی ندونید

    اقای دکتر مگر شما قسم یاد نکردید که حال مردم رو خوب کنید بس چرا با این مشاوره ای که داده اید حال همشهریهای خودتون رو دارید خراب میکنید شما این کامنت هایی که میبینید حرف همه مردم انار هست عده ای کامنت میگذارن عده ای توی شهر حرفشو میزن و ابراز ناراحتی میکن اقای دکتر من متوجه شدم که شماهم اناری هستید بس از شما انتظار میره که همه همشهریهاتو برابر بینی چه اون که تو گلشن بولدار چه من که در کرج هستم وهم دیگه رو ندیدیم بس شما وظیفه سنگینی بر دوشتون هست که مشاوره خدایی نکرده ندهید که فقط بولدار ها رو خوشحال کنید به هر حال من شما رو به خلوتی خودتون با خدا تنها میگذارم که ببینید که مشاورهای که داده اید برای انتقال اب ایا نزد خداوند و مردم انار مخصوصا ایندگان روسفید بیرون میاید یا شرمنده بچه های خودتون و مردم وایندگان انار هستید
    خود دانی خدای خودت
    باتشکر حبیبی

    پاسخ
  35. محمد عبدالهی عزت آبادی گفت:
    خرداد ۲۴, ۱۳۹۴ در ۳:۴۰ بعد از ظهر

    آقای حبیبی سلام
    از کلیه کسانی (از دو طرف قضیه)که در جریان این چند روز از دست من ناراحت شدند تنها می توانم معذرت خواهی کنم. وگر نه نمی توانم هیچکدام از حرف های کارشناسی قبلی خودم را پس بگیرم. نه می توان پروژه اقتصادی را غیر اقتصادی معرفی کرد و نه می توان کار غیر قانونی را قانونی اعلام کرد. 

    پاسخ
  36. ح-ا-ا گفت:
    خرداد ۲۴, ۱۳۹۴ در ۸:۰۶ بعد از ظهر

    من فقط تشکرمیکنم ازهمه همشهریهام که می شودگفت به هرنحوی  ۱۰۰درصدآنهادغدغه آب وخشکسالی دارند

    پاسخ
  37. hk گفت:
    خرداد ۲۷, ۱۳۹۴ در ۸:۱۸ بعد از ظهر

    سلام

    جناب اقای حبیبی دکتر عبداللهی دکترا در زمینه کشاورزی دارند ودر موسسه تحقیقات پسته مشغول بکارن .پزشکی که نخوندن که قسم یاد کنن!!!!!!!!!!!!۱

    پاسخ
  38. حبیبی گفت:
    خرداد ۲۸, ۱۳۹۴ در ۱:۲۴ بعد از ظهر

    سلام به دوست خوبم hk

    خدمت شما عارضم من تو اولین کامنتم عرض کردم هیچ شناختی از اقای دکتر ندارم حالا شما زیاد زوم نکن رو این مسله عذر خواهی من را قبول کن

    پاسخ
  39. deleted گفت:
    تیر ۶, ۱۳۹۴ در ۲:۲۹ بعد از ظهر

    سلام دکتر از نظر اقتصادی کفته اگراب هم انتقال ندن قرار نیست چاه پلمپ بشه که کسی از سهم ببره اولا کسی این همه زمین پسته ای دارد اب به انها میدهدکه درامدش کمتر ازرضااباد نیست دوماً کسی که این زمین درخت کاری کرد زمین این چاه هم درخت کاری میکند از اب چاهش استفاده میکند سوماً این همه اب هرجاه برد این یکی هم میبرد از پلمپ خبری نیست 

    پاسخ

دیدگاه خود را بنویسید

برای صرف‌نظر کردن از پاسخ‌گویی اینجا را کلیک نمایید.


تازه‌ترین مطالب
  • فوت ۳ هزار و ۸۳ نفر در فارس بر اثر ابتلا به کرونا
  • کاهش ذخایر خونی در فارس
  • آزاد‌سازی ۲ هزار محد‌ود‌ه معدنی قابل اکتشاف د‌ر فارس
  • پیش‌بینی برداشت بیش از ۳۲ هزار تن مرکبات در شهرستان خفر
  • شهرک آرین شیراز؛ پیوسته به شهر و گسسته از امکانات
  • استاندار: مردم فارس ۷۰۰ میلیارد تومان در شرایط کرونا کمک کردند
  • پلمب ۵ کارگاه تولید مصالح غیراستاندارد در شیراز
  • آخرین مهلت ثبت نام مرحله سوم مسکن ملی در فارس ۲۵ دی است
  • ۸ باند سرقت در شیراز متلاشی شد
  • سرما ۶۲ میلیارد ریال به بخش کشاوری لارستان زیان رساند
  • طرح‌های آبخیزداری لارستان موجب ذخیره سالانه ۶۰ میلیون مترمکعب آب شد
  • بیش از ۳۰ معدن در سرچهان به سرمایه‌گذاران واگذار شد
  • راه اندازی ۱۰ بازارچه فروش محصولات سالم در شیراز
  • خسارت ۸۰ میلیارد تومانی سرما به کشاورزی قیروکارزین
  • «نداشتن مهارت‌های زندگی اصلی‌ترین علت طلاق است»
  • پرداخت تسهیلات ۶ میلیونی دردی از اصناف درمان نمی‌کند
  • نقش اصناف فارس در مدیریت کرونا اثرگذار بوده است
  • پسری که پدرش را کشت دستگیر شد
  • امسال ۱۶۷ روستای بالای ۲۰ خانوار فارس اینترنت وصل شده است
  • شهرک‌های نزدیک اما دور از امکانات شهری شیراز؛ بحث شورای شهر
آرشیو
  • خانه
  • تماس با ما
تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به انار پرس است.