شبکه بهداشت و درمان شهرستان انار از دو هیات حضرت علیاکبر (ع) و هیات حسینیه محله پایین به دلیل رعایت مسائل بهداشتی در تهیه غذا نذری و توزیع آن در ظروف مناسب تقدیر و تشکر کرد. گفتنی است غذای نذری به دلیل اینکه گرم است اگر در ظروف یک بار مصرف ریخته شود، میتواند منشا بیماری گردد.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان انار، بر اساس بازدیدهای انجام شده توسط واحد سلامت بهداشت محیط و کار شبکه بهداشت از آشپزخانهها و محلهای تهیه و پخت غذا جهت حسینیهها و تکایا شهرستان و بر اساس آموزشها و توصیههای ارائه شده در زمینه رعایت مسائل بهداشتی در این ایام، از مسئولین و دست اندکاران هیئت علی اکبر وابسته به هلال احمر و همچنین حسینیه محله پایین (سیدالشهداء) به دلیل رعایت آنچه بهداشت در امر تهیه و توزیع غذا تقلی میگردد، تشکر و قدردانی به عمل میآورد و این عملکرد و رویکرد را نشانه اهمیت این عزیزان به موازین اسلامی و سلامت همشهریان عزیز به شمار میآورد.
بر خود لازم میدانیم به دلیل مسائل و اتفاقات پیش آمده در سطح کشور مبنی بر مسمومیتهای دسته جمعی و گروهی بر اثر سرو غذای غیر بهداشتی، نکاتی را در این خصوص بیان داریم و از مسئولین مساجد، حسینیهها، تکایا و ایستگاههای صلواتی خواهشمندیم در رعایت حداکثری این نکات همت گمارند:
۱- هر گونه پخت و پز بایستی در مکانهای دارای حداقل شرایط بهداشتی و مورد تأیید مراکز بهداشت صورت گیرد و از مواد غذایی اولیه سالم و بهداشتی تهیه گردد.
۲- تمامی افراد در گیر در امر توزیع آب، چای و غذا بایستی دارای کارت معاینه پزشکی معتبر باشند.
۳- در هنگام توزیع غذا از رفت و آمد سایر افراد بر روی سفره جلوگیری بعمل آید.
۴- در صورت استفاده از ظروف یکبار مصرف برای توزیع چای، شیر کاکائو، آب و غذای گرم حتماً از ظرف پایه گیاهی و یا آلومینیومی استفاده گردد (توجه داشته باشید هرگز از ظروف پایه نفتی بدلیل خاصیت سرطان زایی برای توزیع مواد غذایی گرم استفاده نگردد).
۵- از نگهداری مواد غذایی پخته شده در دمای محیط به مدت طولانی (بیش از ۲ ساعت) خودداری گردد در صورت لزوم به نگهداری بیش از ۲ ساعت در یخچال یا روی اجاق گاز با شعله پایین استفاده گردد.
۶- از ریختن زباله و ظروف یکبار مصرف در سطح خیابان و محوطه مساجد و حسینیه خوددداری گردد.