• امروز : پنج شنبه - ۹ فروردین - ۱۴۰۳
  • برابر با : Thursday - 28 March - 2024

هشدار سازمان جهانی بهداشت: سوسیس و کالباس سرطان‌زا هستند

  • 04 آبان 1394 - 18:59
هشدار سازمان جهانی بهداشت: سوسیس و کالباس سرطان‌زا هستند

سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد که فرآورده‌های گوشتی مثل سوسیس و کالباس سرطان‌زا است و گوشت قرمز هم ممکن است سرطان‌زا باشد.

بر اساس گزارش سازمان جهانی بهداشت مصرف روزانه ۵۰ گرم گوشت فرآوری شده، که تقریبا می‌شود دو برش کالباس، احتمال ابتلا به سرطان را ۱۸ درصد افزایش می‌دهد.

سازمان بهداشت جهانی قصد دارد ظرف چند روز آینده بیانیه‌ای را منتشر کند که طی آن با استناد به نتایج آخرین تحقیقات صورت گرفته، مصرف انواع سوسیس، کالباس و دیگر گوشت‌های فرآوری شده جزو مهمترین عوامل بروز سرطان اعلام خواهد شد.

منابع نزدیک به روزنامه دیلی میل گزارش داده اند که گوشت قرمز نیز در بیانیه مذکور جزو دسته «احتمالاً سرطان زا برای انسان ها» طبقه بندی خواهد شد که این دسته نیز از لحاظ میزان خطر تنها یک پله پایین تر از محصولات کنسروی قرار دارد.

گوشت‌های فرآوری شده که انواع گوشت‌های دودی، کالباس،‌هات داگ و برخی از انواع سوسیس را در بر می گیرند، عموماً از طریق دودی کردن، پروراندن، نمک سود کردن و یا افزودن مواد نگهدارنده تهیه می شوند

صندوق جهانی تحقیقات سرطان چندی پیش اعلام کرد: «شواهد محکمی وجود دارد که نشان می دهد مصرف بیش از حد گوشت قرمز و گوشت‌های فرآوری شده، افزایش خطر ابتلا به سرطان روده را به دنبال دارد».

گزارش‌های رسیده به روزنامه دیلی میل حاکی از این است که تصمیم اخیر سازمان بهداشت جهانی مبنی بر سرطان زا اعلام کردن گوشت‌های فرآوری شده، پس از نشست مقامات این سازمان با دانشمندانی از ۱۰ کشور جهان از جمله انگلیس جهت بررسی کامل آخرین شواهد علمی در این زمینه، اتخاذ شده است.

ثبت دیدگاه