یکشنبه, ۰۷ خرداد ۱۳۹۶
آخرین خبر با عنوان ، نمایندگان یونسکو به انار سفر می‌کنند در 46 دقیقه قبل منتشر شده است .
»   اخبار انار, سلامت  »   واکنش رئیس بهداشت محیط انار در خصوص مواد غذایی غیر مجاز
۱۶ بهمن ۱۳۹۵ , ساعت ۱۹:۰۵
واکنش رئیس بهداشت محیط انار در خصوص مواد غذایی غیر مجاز

واکنش رئیس بهداشت محیط انار در خصوص مواد غذایی غیر مجاز

مهندس محمد موسی‌زاده، رئیس بهداشت محیط شهرستان انار در خصوص تولید مواد غذایی غیر مجاز اطلاعیه‌ای منتشر کرد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان به نقل از واحد بهداشت محیط، اخیرا در فضای مجازی تبلیغاتی در خصوص انواع شیرینی ،نان ،ترشی ،مربا و…با عنوان محلی ، خانگی، در کارگاه کاملا بهداشتی ،دارای مجوز از بهداشت و اصناف نمایان شده که در این خصوص رئیس مرکز بهداشت شهرستان انار اظهار داشت تا کنون هیچگونه مجوزی تحت عنوان مواد غذایی خانگی و سنتی در سطح شهرستان صادر نگردیده است لذا با توجه به اینکه اکثر این مواد غذایی در منازل تولید میگردد امکان بازرسی وجود نداشته و عمدتا در اینگونه محل ها بروز بیماریهای ناشی از آلودگی مواد غذایی در اثر عدم رعایت اصول بهداشتی بویژه در زمینه بهداشت فردی ، ابزار کار ، محل تولید و فراوری محصولات غذایی و همچنین استفاده از انواع مواد اولیه  نامرغوب، باعث به خطر انداختن سلامت شهروندان خواهد شد.

مهندس موسی زاده خاطر نشان کرد: نخستین رسالت  کارشناسان بهداشت محیط ، آموزش به اقشار مختلف مردم و اصناف و اطلاع رسانی درست و علمی است ولی در عین حال به عنوان متولی سلامت شهروندان، هیچگونه تخلفی را مورد اغماض قرار نخواهیم داد.

وی از شهروندان خواست تا از خرید موادغذایی از واحدهای صنفی که موردتایید مراجع بهداشتی نیست، خودداری کنند و جهت اطلاع از مراکز دارای مجوز بهداشت به واحد بهداشت محیط مرکز بهداشت شهرستان مراجعه یا با شماره تلفن ۳۴۳۸۱۰۱۹ و ۳۴۳۸۳۰۰۶ تماس گرفته و افراد متقاضی مشاغل خانگی نیز می توانند جهت راهنمایی و دریافت تائیدیه بهداشت به مرکز بهداشت شهرستان مراجعه نمایند.

مهندس موسی زاده تاکید کرد: درصورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی در اصناف مرتبط با  مواد غذایی بویژه اصناف حساس همچون رستورانها-قنادیها-مراکز تهیه و عرضه فست فود و نان فانتزی و.. مراتب را بصورت تلفنی به شماره ۱۹۰ اطلاع  دهند.

 

8 دیدگاه برای واکنش رئیس بهداشت محیط انار در خصوص مواد غذایی غیر مجاز

  1. ناشناس
    +2

    بعضی از شیرینی فروشیها معلوم نیست کجا شیرینی رو می پزند. آیا نظارتی هست؟

  2. ابی
    +2

    سلام . ممنون از جدیت و تلاش  مهندس ..

  3. یه اناری
    +1

    سلام خدمت مهندس    آقای موسی زاده مواد خیر بهداشتی در شهر انار از همه مهمتر نان است درپاکت پلاستیکی عرق کرده نیمی از نان مثل خمیر است نانوایها پخت میکنند و مغازه و می فروشند نانی که فقط باید از دست نانوا بگیرید چند دست میخورد تا به منزل میرسد   تشکر

  4. ناشناس
    -1

    دیدین گفتم دکتر موسی زاده از بیمارستان رفت تو بهداشت محیط. چرا دکترا خوب رو میبرن؟

  5. همشهري
    0

    سلام ممنون  اقای مهندس جدا پیگیری کنید واقعا معلوم نیست در چه شرائطی این مواد غذایی تهیه میشه سلامت جامعه و مردم خیلی مهمه بازم ممنون 

  6. شفایافته خام گیاهخواری
    0

    آلوده ترین غذاهای خونگی و سنتی و محلی از بهداشتی ترین غذاهای کارخونه ای، سالمتر و بهداشتی تر هستند…اینو روزی بهش میرسیم که دیگه خیلی دیرشده!

  7. ناشناس
    0

    احسنت به کامنت ۶یعنی ترشی که با سرکه خونه گی ریخته شده از اسید که تو کارخونه تو شیشه ترشی میریزند بهتره یا ان رب گوجه فرنگی یا ان شیرینی که تو شیرینی پزی ها تو روغن سوخته درست میکنند

ارسال پاسخ یا نظر

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.


  • تازه‌ترین خبرها