گروه : اخبار انار » سلامت
ساعت : 13:07
شناسه : 112334
تاریخ : 02 فروردین 1396
توصیه های سلامتی  شبکه بهداشت و درمان انار برای نوروز توصیه های سلامتی شبکه بهداشت و درمان انار برای نوروز

شبکه بهداشت و درمان شهرستان انار واحد بهداشت محیط و تغذیه ضمن تبریک فرارسیدن سال نو خدمت همشهریان عزیز و مسافران نوروزی توصیه هایی جهت سلامت حال شهروندان محترم ارائه می نماید ۱) توصیه های تغذیه ای: از انواع شیرینیهای ساده و در اندازه کوچک برای پذیرایی میهمانان خود تهیه کنید. تا میهمانان  با افزایش  دریافت قند و […]

شبکه بهداشت و درمان شهرستان انار واحد بهداشت محیط و تغذیه ضمن تبریک فرارسیدن سال نو خدمت همشهریان عزیز و مسافران نوروزی توصیه هایی جهت سلامت حال شهروندان محترم ارائه می نماید

۱) توصیه های تغذیه ای:

۲) توصیه های بهداشت محیطی:

_ شستن دست ها با صابون مایع قبل از خوردن غذا و بعد از توالت رفتن

_ استفاده از وسایل بهداشتی شخصی مانند حوله ، لیوان ، صابون و…

_ سالم سازی میوه و سبزیجات قبل از مصرف ( شست و شو و ضدعفونی )

_ دقت در خرید مواد غذایی رنگی ازنظر مصرف رنگ های صنعتی و غیرمجاز

_ خودداری از خرید و مصرف مواد غذایی تهیه شده در معابر و توسط فروشندگان معابر

_ خودداری از آشامیدن آب از منابع غیر مطمئن

_ خودداری از پراکنده نمودن زباله در پارکها و محل های اسکان موقت

_ خودداری از صرف غذا در رستوران ها و مراکز بین راهی که نکات بهداشتی را رعایت نمی کنند

_ غذا های مورد مصرف باید کاملا پخته شود

_ غذاهای کنسروی را قبل از باز کردن و مصرف حداقل به مدت ۲۰ دقیقه در آب جوشانده شود

_ در موقع خرید مواد غذایی بسته بندی شده به مشخصات روی آن به خصوص تاریخ تولید و انقضاء توجه کنید

_ در نگهداری مواد غذایی دقت کنید و مواد غذایی که قبلأ پخته شده را مجددا به طور کامل حرارت دهید

_ مواد غذایی را در طول سفر در دمای بالاتر از ۶۰ درجه سانتی گراد و یا پایین تر از ۱۰ درجه سانتی گراد نگهداری کنید

_ سعی کنید از غذاهای نیمه خشک با رطوبت کم استفاده کنید(عدس پلو ، لوبیا پلو ، ماکارانی و …) زیرا رطوبت زیاد ، رشد و تکثیر میکروب ها را بیشتر می کند .

شهروندان گرامی و مسافران عزیز می توانند در صورت مشاهده هر گونه تخلف بهداشت محیطی با سامانه ۱۹۰ تماس حاصل فرمایند.

روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان انار