• امروز : جمعه - ۱۰ فروردین - ۱۴۰۳
  • برابر با : Friday - 29 March - 2024

«میوه‌های واکس‌زده، سرطان‌زا هستند»

  • 24 آبان 1395 - 7:41
«میوه‌های واکس‌زده، سرطان‌زا هستند»

اگر نگران سلامتی‌تان هستید و به خوردن میوه علاقه دارید میوه‌های واکس خورده نخرید زیرا با خوردن آن سرطان به جانتان می‌افتد.

به گزارش پارسینه؛ میوه‌ها در رژیم غذایی سالم جایگاه ویژه‌ای دارند اما نکته مهم در مصرف میوه‌ها نبود سم و مواد شیمیایی مضر کشاورزی است. بسیاری از این سموم شیمیایی، آفت کش‌ها و واکس‌های مورد استفاده برای سلامت بدن مضر بوده  و حتی سرطان زا نیز هستند.

یکی از مواد شیمیایی که برای حفظ بهتر و طولانی مدت میوه، بازار پسندی و فروش بهتر استفاده می‌شود  واکس است. این ماده شیمیای ازم وادی تشکیل شده که روغن موتور از مشتقات آن ساخته می‌شود. این موم یا واکس برای بدن ما بسیار خطرناک و سمی بوده و تهدید کننده سلامت و جان انسان است و در طی فرآیند انتقال موجب حذف واکس طبیعی میوه می‌شود.

ما به شما یک تست معرفی می‌کنیم که به کمک آن می‌توان از وجود واکس بر روی میوه آگاه شوید. در این روش کافی است که آب داغ را بر روی سیب بریزید و اگر این میوه واکس خورده و سرطان‌زا باشد مواد سفیدی روی آن ظاهر می‌شود.

تولید کنندگان این ماده ادعا می‌کنند که این واکس باکتری و قارچ‌ها را از میوه دور می‌کند اما واقعیت این است که این ماده با تغییر رنگ میوه‌ها آنها را جذاب ‌تر کرده و خوشمزه تر جلوه داده و موجب ترغیب خریداران می‌شود.

پس از جنجال‌های زیادی که در خصوص استفاده واکس و مضرات آن به وجود آمد، تولیدکنندگان مجبور شدند مواد تشکیل دهنده این ماده شیمیایی را فاش کنند که در نتیجه تحقیقات مشخص شد واکس میوه دارای ترکیبات سمی و آلرژی زاست.

علاوه بر این، واکس میوه سرشار از مواد نگهدارنده، رنگ‌های مصنوعی و قارچ‌کش است که متاسفانه همه این مواد به عنوان ترکیبات سرطان‌زا شناخته شده‌اند البته به تازگی برخی شرکت‌های تولید کننده واکس‌هایی را از ترکیبات طبیعی موم عسل، رزین چوب و موم نخل(از برگ درخت نخل) تولید کرده‌اند که همان خاصیت‌های ضد باکتری و قارچ را داشته و به نگهداری بهتر آن نیز کمک می‌کند.

اگر به طور کلی ترجیح می‌دهید که هیچ ماده مصنوعی بر روی میوه‌هایی که می‌خورید وجود نداشته باشد باید هر میوه را فقط  در همان فصل برداشت خریداری کنید.

ثبت دیدگاه