• امروز : پنج شنبه - ۶ اردیبهشت - ۱۴۰۳
  • برابر با : Thursday - 25 April - 2024

احتمال سرطان‌زا بودن شکلات صبحانۀ نوتلا

  • 27 دی 1395 - 7:25
احتمال سرطان‌زا بودن شکلات صبحانۀ نوتلا

خبرگزاری رویترز گزارش داد که اداره سلامت مواد غذایی اروپا، محصولاتی را که در ترکیب آن ها از روغن پالم استفاده می شود، سرطان زا تشخیص داده و در این میان، شکلات صبحانۀ نوتلا که یکی از بزرگترین مشتریان صنعت پالم است مورد انتقاد فراوان واقع شده و بسیاری از مغازه ها و سوپرمارکت های اروپایی فروش آن را متوقف کرده اند.

اداره سلامت مواد غذایی اروپا (EFSA) در ماه می اعلام کرد هنگامی که برای تصفیه روغن پالم از دمای بالای ۲۰۰ درجه سلسیوس استفاده می‌شود احتمال سرطان‌زا بودن آن نسبت به روغن‌های گیاهی دیگر بیشتر می‌شود چرا که در این دما گلیسیدول تولید می شود. البته این اداره اعلام کرد برای تشخیص میزان خطر استفاده از این روغن به تحقیقات بیشتری احتیاج است و مردم را از مصرف آن منع نکرد.

 

ثبت دیدگاه