نان جوشی (روغنی) یکی از نانهای سنتی است که در روستای «ساقی» شهرستان انار پخت میشود. این نان کماچ نیز نامیده میشود.
به گزارش کانال «صدای ساقی»، این نان با «خمیر آماده، زردچوبه، سیادانه، گشنیز، زنجبیل، روغن، بادیوم، گل زرد،شنبلیله(برگ)» تهیه میشود.
طرز تهیه آن نیز اینگونه است: «ابتدا روغن را همرا با مواد ذکرشده به غیر از خمیر، تفت دهید. سپس مواد تفت داده شده را با خمیر آماده مخلوط کنید و مشت داده و بعد از آن در یک ظرف، روغن را بریزید و بعد خمیر را در ظرف ریخته و روی اجاق بگذارید تا آماده شود. همچنین میتوانید آن را در فر گذاشته و بعد از ۲۰ قیقه نان روغنی محلی حاضر است.